CHP Samsun’dan Fuat Köktaş’a sert tepki

CHP Samsun’dan Fuat Köktaş’a sert tepki
18.03.2019
A+
A-

CHP Samsun İl Başkanı Dr. Mehmet Kundak, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın Millet İttifakı’na yönelttiği, “Türkiye düşmanlığı yapanlarla birlikte hareket etmek” suçlamasına CHP Samsun İl Başkanı Dr. Mehmet Kundak, fotoğrafla yanıt verdi.

Kundak, “Samsun AKP Milletvekili Fuat Köktaş dün katıldığı bir seçim programında, demokratik ve yasal olarak yerel seçim yarışmasına katılan Millet İttifakımız hakkında çirkin sözler söyleyerek, “Türkiye düşmanlığı yapanlarla birlikte hareket etmek” gibi yalan, dolan, iftira söylemlerinde bulunduğu basında yer almıştır.

TBMM’de üç dönemdir görev alan bu vekili kentimizi ve halkımızın çıkarlarını korumak için Meclis Kürsüsünde pek gören, tanıyan olmadı.

Ancak bu vekili hem Samsun hem de 500 bin Fındık üreticisi ve bu sektörden beslenen 8 milyon insanımız “Fındık Üreticilerinin Sorunlarının Araştırılması Önergesi” nin oylamasında aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi yüce Meclisinin rahat koltuğuna gömülerek red oyu vermesiyle tanımıştır. Fuat Köktaş ve Cumhur İttifakından arkadaşlarının ret oylarıyla fındık üreticilerinin sorunları yüce Meclisin gündeminden çıkarılmıştır.

Samsun Halkı, iş, aş ve çocuklarının geleceğine derman olacak arayışlar içerisindedir. Martın sonu bahar.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber