resim yükle

Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor

Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor
12.05.2024
A+
A-

Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor

BHA

Resim

ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU’NUN MİSAFİRİ OLDU

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Hafız Kal” yarışması; 30 cüz, 15 cüz ve 5 cüz olmak üzere 3 kategoride düzenlendi.

Erzincan’da yapılan yarışmanın Türkiye finalinde yaklaşık 41 yıldır hafız olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 cüz kategorisinin birincisi oldu.

Yarışmaya katılan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, “Diyanet İşleri Başkanlığını da tebrik ediyorum. Çok güzel bir yarışma düzenlemişler. Diyanet İşleri Başkanlığının yaptığı bu yarışmayı çok önemsiyorum. Meslek büyüğümüz bir valinin de birinci olması, bizi gerçekten çok gururlandırdı.” diye konuştu.

Resim

İNSAN ÖĞRENMEYİ BIRAKTIĞI GÜN YAŞLANIR

Türkiye’nin gündemine oturan Hafız Vali Mustafa Çiftçi, 3 lisans fakültesi mezunu; halen de Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim hayatını devam ettiriyor.

Vali Çiftçi ayrıca kamu yönetimi alanında yüksek lisans mezunu.

“İnsan öğrenmeyi bıraktığı gün yaşlanır; öğrenmeyi terk eden kişi yirmisinde de olsa, sekseninde de olsa yaşlıdır” felsefesini benimseyen Vali Çiftçi, İngilizce ve Arapça biliyor.

Resim

VALİ ÇİFTÇİ’NİN ÖĞRENİM BİLGİLERİ ŞÖYLE:

1998 yılında 8 ay süreyle İngiltere’ye giden 1999 yılında Milli Güvenlik Akademisi’nden mezun olan Çiftçi, çeşitli ilçelerde kaymakamlık, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanlığı, TBMM’de Özel Kalem Müdürlüğü ve Başkan Başmüşavirliği görevlerinde bulundu. 5 yıl da Çorum’da valilik yapan Çiftçi, 2007 yılında Selçuk Üniversitesi SBE Kamu Yönetimi ABD Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans çalışmasını tamamladı, 2011 yılında da Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi”ni bitirdi.

2012 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi SBE Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında başka bir yüksek lisans çalışmasını tamamlayan Mustafa Çiftçi, A.Ü. Adalet Bölümü’nü ve İktisat Fakültesi”ni bitirdi. Halen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim hayatını devam ettiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber