Zihni Şahin’den Mustafa Demir’e: ‘Yalan, iftira, safsata’

Zihni Şahin’den Mustafa Demir’e: ‘Yalan, iftira, safsata’
11.04.2023
A+
A-

Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Mustafa Demir’in dünkü meclis toplantısında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. “Suskunluğumuz asaletimizdendir ancak artık yeter. Her toplantıda, her platformda 11 aylık dönemimizi suçluyor. Söyledikleri tamamen yalan, iftira ve safsatadır. Yaptığı her açıklama hem Ak Parti’ye hem cumhur ittifakina hem de sayın cumhurbaskanimiza zarar vermektedir.

YUSUF ZİYA YILMAZ’I ÖVDÜ ZİHNİ ŞAHİN’İ SUÇLADI
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in dün gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda meclis üyelerinin özellikle ‘borçlanma’ ile ilgili eleştirilerine verdiği yanıtta, “Belediye borçları artmadı hatta azaldı. Yusuf Ziya Yılmaz çok örnek ve güzel bir belediyecilik örneği gösterdi. Ama ondan sonraki 11 aylık bir ara dönem oldu. Kimse kusura bakmasın o dönemde belediyenin canına okundu” sözleri, eski başkan Zihni Şahin’in sert tepkisine yol açtı.

‘SUSKUNLUĞUMUZ ASALETİMİZDENDİR…’
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Zihni Şahin, “Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, zaman zaman, çeşitli platformlarda sürekli benim görev yaptığı 11 aylık döneme atıfta bulunuyor, ağır suçlamalarda yöneltiyor. Bunların tamamı yalandır ve iftiradır. Bugüne kadar olan suskunluğumuz ise korkaklığımızdan ya da suçlu olduğumuzdan değil asaletimizdendir ancak artık hakikaten yeter” dedi.

‘SAĞLIKSIZ RUH YAPISININ ÜRÜNÜ…’
Bakanlık yapmış birisinin böyle mesnetsiz iddialarla sadece 11 ay görev yapmış bizleri bu şekilde, sık sık suçlaması hakikaten akıl işi değildir. Doğru değildir, adaletli değildir. Bunu defalarca yapmasına karşın sesimizi çıkarmadık. Gerek duymadık. Polemik yaratılsın istemedik. Üstelik aynı partinin 2 belediye başkanıyız, camiaya, partiye zarar vermeyelim dedik. Israrla aynı suçlamaları, üstelik ortada hiçbir şey yokkken, üstelik beni çok iyi tanıyor olmasına rağmen yöneltmeye devam etmesi, kesinlikle sağlıklı bir ruh yapısının ürünü değildir. Kendi döneminin ve Geçmiş dönemlerin borçlanmalarını benim üzerimden örtmeye çalışmak boşuna bir uğraştır.BÜYÜK BİR İHALE YAPMADIM…’
Zihni Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

Devlet işlerinde devamlılık esastir. 17 ilcemizle birlikte Samsunumuzun hizmetinde olduk. Biz göreve geldiğimizde eski yönetimin ihalelerini gerçekleştirdik yeni bir büyük ihaleye bile çıkmadık. Hal böyle iken Büyükşehir’in canına nasıl okuduk? Bir örnek vermek gerekirse ihalesi yapılmış işlerden olan üniversite travmay hattını yaptık. Her gün on Binlerce samsunlu hemsehrimize hizmet veriliyor. Halkımızla beraber olduk.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber