Yeni Eğitim Öğretim Yılında Okullarda Sıkı Güvenlik Önlemleri

Yeni Eğitim Öğretim Yılında Okullarda Sıkı Güvenlik Önlemleri
04.09.2023
A+
A-

Yeni Eğitim Öğretim Yılında Okullarda Sıkı Güvenlik Önlemleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı nedeniyle, okulların çevresindeki güvenlik önlemleri ve trafik denetimleri hakkında toplantı gerçekleştirdikleri açıkladı.

Bakan Yerlikaya, bakan yardımcıları, Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik ile birim yöneticileriyle gerçekleştirilen toplantıda, valiliklerin koordinesiyle okulların çevresindeki güvenlik önlemleri ve trafik denetimlerinin ele alındığını belirtti.

Paylaşımında Yerlikaya,  ”Bakan Yardımcılarımız, Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik ile ilgili birim yöneticilerimizin katılımıyla Güvenlik, İstihbarat ve Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştiriyoruz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına sayılı günler kaldı. İlkokul 1. ve 9. sınıf öğrencilerimiz için Uyum Haftası bugün itibarıyla başladı. Bu haftaki toplantımızın temel konusu okullarımızın çevresindeki güvenlik önlemleri ve trafik denetimleri. Valiliklerimizin koordinasyonunda okullarımızın çevresindeki güvenlik önlemleri ve trafik denetimleri büyük bir hassasiyetle uygulanacak Göz aydınlığımız olan öğrencilerimize, öğretmen, idareci ve velilerimize selam ediyor, hepsine üstün başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber