Yaşanan heyelan sonrası kapanan yolları İlkadım Belediyesi ulaşıma açtı

Yaşanan heyelan sonrası kapanan yolları İlkadım Belediyesi ulaşıma açtı
22.06.2019
A+
A-

İlkadım Belediyesi, Mahalle hürriyetine kavuşan kırsal yerleşim yerlerine yağan şiddetli sağanak yağışın ardından bozulma olan ve ulaşıma kapanan yollarda özverili çalışma başlatarak, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamalarının önüne geçti. Yağışın hemen ardından harekete geçen Fen İşleri ekipleri, vatandaşların takdirini topladı.

Son günlerde şehir merkezini etkisi altına alan yağmur yağışı köy kimliğinde kurtulan mahallelerde etkisini gösteriyor.Yoğun yağan sağanak yağmur sonrası İlkadım ilçesi, Bilmece ve Çelikalan mahallelerinde sel ve heyelanlar nedeniyle ortalık afet yerine döndü.Toprak kayması ile birlikte balcık çamur haline gelen yollarda mahalle sakinleri zor anlar yaşadı.Kapanan yollar yüzünden iletişimi kesilen mahallelerin yardımına İlkadım Belediyesi koştu. Kriz masasına gelen çağrı sonrası harekete geçen İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 3 kazıcı yükleyici kepçe, 2 Greyder, 1 Paletli kepçe ve 20 personeli ile afet bölgesine ulaşarak  çökme ve bozulma yaşanan yollar için gece başlattığı yoğun çalışmayı gündüz de sürdürdü.

EKİPLERİMİZLE BİRLİKTE TEYAKKUZDAYIZ.

Belediye ekiplerimizce oluşacak olumsuzluklara karşı hazırlıklı olduğunu dile getiren İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yaşar Kutbay,”Olası bir sel felaketi için önlemlerimizi almıştık. Ancak ani bastıran yağmur ilçe genelinde kırsal yerleşim yerlerinde coğrafi konum itibari ile çok etkili oldu. Olumsuz hava şartlarından vatandaşlarımızın herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmaması için ekiplerimizle teyakkuzdaydık.Geceyi gündüze kattığımız hummalı çalışma sonrasında ilçemizde kapalı kırsal mahalle yolumuz kalmadı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber