Togar: Önlemleri Alıyoruz

Togar: Önlemleri Alıyoruz
06.04.2022
A+
A-

Tekkeköy’de Ulaşım Ağı Güçleniyor: “Önlemleri Alıyoruz” Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede devam eden yol ve imar çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirterek, aşırı yağışlara karşı da önlem aldıklarını söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Yolları imara göre açarak kentleşmenin son adımlarını tek tek tamamlıyoruz. Bu arada düzensiz küçük kanallarda gerekli çalışmaları sürdürerek, hem görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz, hem de aşırı yağışlarda sel ve taşkın oluşmaması için önceden önlem alıyoruz” dedi.

Başkan Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Cemal Yeşilyurt Bulvarı’na paralel, 7,5 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolumuzun sağında ve solunda, 10 metre genişliğinde beş mahallemizi, birbirine ulaşım ağıyla bağlayacak yollarımızı, alt yapısı ve üst yapısıyla tamamlayarak, farklı ve modern bir yerleşimin alanının temellerinin atıyoruz. Ayrıca bu şekilde Kutlukent ile Tekkeköy merkezi birbirine bağlamış olacağız. Yolları imara göre açarak kentleşmenin son adımlarını tek tek tamamlıyoruz. Bu arada düzensiz küçük kanallarda gerekli çalışmaları sürdürerek hem görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz hemde aşırı yağışlarda sel ve taşkın oluşmaması için önceden önlem alıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber