Tirit Gecesinde Buluştular! Samsun İçin Beraberlik Mesajı

Tirit Gecesinde Buluştular! Samsun İçin Beraberlik Mesajı
27.12.2021
A+
A-

İlkadım Kavaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği ‘Tirit Gecesi’nde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İlkadım Kavaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl geleneksel hale gelen Tirit Gecesi”nin bu yıl 2’incisi gerçekleştirildi. Geceye beraberlik mesajları damga vurdu.

SAMSUN BERABERLİĞİN ŞEHRİ
Başkanlığını Mali Müşavir Levent Kaya’nın yaptığı İlkadım Kavaklılar Derneği 2. kuruluş yıldönümünü Rüyapark Düğün Salonu’nda yaparak tirit gecesi düzenledi. Rüya Park Düğün Salo’nunda düzenlenen gecede konuşan İlkadım Kavaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Kaya, Samsun’un kalkınması ve gelişmesi adına yapılan çalışmaların yanında olduklarını belirterek, “Birlik ve beraberliğin, yaşadığımız şehir Samsun’a hizmet etmenin onuru içerisinde bu gece burada tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin her siyasi partiye aynı mesafede olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bizler sivil toplum örgütü yöneticileriyiz. Samsun’un kalkınması gelişmesi ve büyümesi anlamında üzerimize düşen kendi inandığımız bedeli ödemek için bu görevleri ifa ediyoruz” dedi.

SMA HASTASI DEMİR İÇİN AÇIK ARTIRMA
Gecede ayrıca, derneğin yönetim kurulu üyelerinde 3.5 yaşındaki SMA hastası Furkan Demir için bir kaz açık artırma ile satışa çıkarıldı. Açık artırmada kazı Kavaklı iş insanı Sayit Esen 22 bin liraya aldı. Başkan Kaya ve yönetimi destekten dolayı Esen’e teşekkür ederken, elde edilen gelir Furkan Demir’in ailesine teslim edildi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, Sinop İl Özel İdare Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütcü, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, iş, sanat ve spor dünyasından isimler ve çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca geceye katılamayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bedri Yaşar, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milletvekili Mesut Genç, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve Bursa Kavaklılar Derneği Başkanı Dursun Koç Telgraf ve mesaj yoluyla iyi dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber