Gül Eda Hür, Ankara Büyükşehir’de CHP’li ilk Kadın Grup Sözcüsü oldu

Gül Eda Hür, Ankara Büyükşehir’de CHP’li ilk Kadın Grup Sözcüsü oldu
20.04.2024
A+
A-

Gül Eda Hür, Ankara Büyükşehir’de CHP’li ilk Kadın Grup Sözcüsü oldu

ANKARA – BHA 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi olan Cumhuriyet Halk Partili Gül Eda Hür, ABB’nin CHP’li ilk kadın Grup Sözcüsü olarak görev aldı.

Hür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

”Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Ailem, yerel iktidar sevincini yaşadığımız bu günlerde, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li ilk kadın Grup Sözcüsü olarak görevlendirilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bu kıymetli göreve beni layık gören başta kıymetli Çankaya Belediye Başkanım Sn. Hüseyin Can Güner’e, İl Başkanımız Sn. Ümit Erkol’a ve Ankara’nın Başkanı Sn. Mansur Yavaş’a, tüm meclis üyelerimize ve ilçe belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek için daha çok çalışacağız. Partimizin ve belediyemizin başarısı için el ele vereceğiz.
Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde , daima ileriye…”

Gül Eda Hür
Kimya Mühendisi
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi
Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber