Telatar: Halkımızın dayanacak gücü kalmadı

Telatar: Halkımızın dayanacak gücü kalmadı
31.08.2021
A+
A-

CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin TELATAR, “AKP demek ; Acı, Korku , Perişanlık demek. En son elektriğe yapılan zamlarla artık halkımız perişan oldu, dayanacak gücü kalmadı” dedi.

Telatar sözlerine şöyle devam etti, “Adeta kapitülasyon dönemini yaşıyoruz. Üretim şirketlerine sınırsız haklar tanıyarak üretilen elektriğe dolarla bedel ödeyen bir dönemdeyiz. Ardından elektrik dağıtım şirketlerini kaliteli, kesintisiz , ucuz elektrik masalları ile özelleştirdiler, geldiğimiz noktada elektrik faturaları el yakıyor.

Ocak 2021 de %6, Temmuz 2021 de %15 zam yaparak halkımızın belini büken  AKP iktidarı açıklanan  enflasyon oranının iki katı zam yapmıştır.

Dağıtım şirketlerinden sonra şimdi de TEİAŞ’ı  (Türkiye Elektrik İleti Anonim Şirketi)  özelleştirmeyi planlıyor. TEİAŞ  , bir insanın kan damarları  ne kadar hayati öneme sahipse elektrik sektörü için o derece önemli kan damarı niteliğindedir. Böyle  büyük bir kurumu satmak cinayettir.

Kesintisiz , kaliteli, ucuz elektrik masalları ile satılan dağıtım şirketleri sonrası faturaların ne hale geldiği ortada iken, TEİAŞ’ın satılması halinde vatandaş artık ödenemez hale gelecek faturalar nedeni ile elektriği sokak  lambalarında görebilecek.

Acı, Korku, Perişanlık olarak özetlenebilecek AKP iktidarının zam yağmurları ile halkımızın dayanacak gücü kalmamıştır.

Kurtuluş sandıktadır, Sandık hemen şimdi.” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber