Bakan haritayı paylaştı; Muhammed Avcı müjdeyi duyurdu

Bakan haritayı paylaştı; Muhammed Avcı müjdeyi duyurdu
21.04.2024
A+
A-

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı sosyal medya hesabından hızlı tren projelerine ilişkin paylaşımda bulundu.  Avcı’nın paylaşımı şöyle:

“Verdiğimiz büyük mücadele sonucunda Ulaştırma Bakanlığımızın yüksek hızlı tren yatırım planlaması ağına Rize’yi de sokmuş olduk. Rize’yi ve Lojistik Limanınızı hem Sarp’a hem de Erzurum’a bağlayan hatları Ulaştırma Bakanımız bugün açıkladı. İlimize hayırlı olsun”

BHA’YA KONUŞTU

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, BHA’ya yaptığı özel açıklamada projeye ilişkin detayları paylaştı. Bakan Uraloğlu’nun paylaştığı harita da mavi ile gösterilen alanların proje çalışması devam eden yerler olduğunu kaydeden Avcı şöyle dedi:

“Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın kayıtlarına hem Erzurum’dan Lojistik Liman’a gelecek olan hızlı tren hem de Samsun’dan Sarp’a gelecek hızlı tren girdi. Bakanlık bunu paylaştı. Bakanlık hızlı tren ile ilgili önümüzdeki dönemde çalışacağımız yerler bu alanlar açıklaması yaptı. Rize Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yatırım haritasına girmiş oldu. Şimdi hızlı bir şekilde projesini tamamlamak ardından ise hayata geçmesi için çalışacağız.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bir hızlı tren projesinde Rize’de yer alıyor. 5 yıldır bu konu üzerinde yoğun bir çaba harcadık. Verdiğimiz büyük bir mücadele ile bugün artık tren projeleri bakanlığın açıkladığı haritaya girerek kayıtlara işlendi. Devlet artık ‘bizim çalışacağımız projeler budur’ diyerek durumu kamuoyuna açıkladı. Rize’mize ve bölgemize hayırlı olsun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber