Samsun’da icra dairelerinin duvarları icradan satılık malların ilanları ile kaplandı

Samsun’da icra dairelerinin duvarları icradan satılık malların ilanları ile kaplandı
23.10.2019
A+
A-

Samsun’da icra dairelerinin duvarlarına asılan icradan satılık malların evrakları görenleri şaşkına çeviriyor.

Samsun’da icra dairelerinin duvarları icradan satılık malların ilanları ile kaplı.

31 Mart ve 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul seçimlerinin ardından piyasalarda yaşanan ekonomik durgunluk Samsun’da da ciddi oranda hissediliyor.

Samsun nüfusunun 3’te 1’nin icralık durumda olduğu daha önce gündeme sık sık gelmişti. Bu oranın seçimler sonrası daha da arttığı, Samsun’da icralık ve hacizlik durumda olan vatandaş sayısında artış olduğu gündeme gelirken, Samsun eski Adliyesinde bulunan icra dairelerinin duvarları ise icralık ve hacizlik durumda olan satılık malların ilanları ile doldu.

Samsun eski Adliyesinde bulunan bir icra dairesinden çekilen fotoğrafta salondaki duvara boy boy asılı olan icralık ve hacizlik satılık mallara ait ilanlar görenleri şaşkına çevirdi. Borçlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşların kiminin evi, kiminin arsası, kiminin arabası ile ilgili icradan satış kararı çıkarken, icradan satılık duruma gelen malların ilanları ise Samsun eski Adliyesinde duvarlarına çarşaf çarşaf asılmış vaziyette duruyor.

(SamsunKentHaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber