Samsun Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sular altında kaldı!

Samsun Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sular altında kaldı!
01.11.2019
A+
A-

Memurlar ve vatandaşlar mağdur! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü sular altında kaldı. Hizmet binası ve kuruma bağlı lojmanlar önünde oluşan su birikintisi memurlara ve vatandaşlara zorluk çıkarıyor.

Samsun’da 3 gündür süren sağanak yağış şehri olumsuz etkiledi. Şehir merkezinde evleri su basarken kırsal kesimlerde ise ulaşım sorunu yaşanıyor. Sağanak yağış nedeniyle Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü 2 gündür sular altında kaldı.

SASKİ’NİN GİRİŞİMLERİ SONUÇSUZ KALDI
Kurum yetkilileri tarafından SASKİ’ye dilekçe verildi. Hizmet binası ve lojmanların önündeki su birikintisini temizlemek için çalışmalara başlayan SASKİ görevlilerin çabaları sonuçsuz kaldı.

ARAÇLA KARŞIDAN KARŞIYA GEÇİLEBİLİYOR
Hizmet binasına girmesi gereken vatandaşlar ve memurlar, kuruma bağlı araçlar ile en dıştaki giriş kapısından alınarak binanın giriş kapısına getiriliyor. Yaklaşık 30 santimetrelik su birikintisine karşı üretilen geçiçi çözümler vatandaşları ve memurları mağdur ederken SASKİ’nin biran önce su birikintisini kaldırması bekleniyor.

VATANDAŞLAR DERTLİ
Kuruma bağlı dairelerde oturan vatandaşlar şiddetli yağışlarda bu sorunla karşılaştıklarını belirterek, “İşimiz nedeniye buraya gelip gitmek zorundayız. Aralıksız 1-2 gün yağan şiddetli yağışlar sonrasında sürekli bu sorun ile karşılaşıyoruz. Neredeyse 30 santimetreyi bulan su birikintisi binaları girişi kısıtlıyor. Daireye girerken dizime kadar ıslandım, hizmet binasına gelenlerde araç ile karşıdan karşıya geçiriliyor. SASKİ’nin biran önce bu duruma el atması lazım, geçiçi çözümlerden artık bıktık. Geçiçi çözümler yerine alt yapı sorunun temelli halledilmesini istiyoruz” dediler.

(Samsunhaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber