Samsun Büyükşehir Belediyesi Ambulansı bakın ne yaptı?

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ambulansı bakın ne yaptı?
25.03.2022
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, seçimlerden ardından kendisini eleştiren yerel basınla yaşadığı sorunlar nedeniyle, internetten yayın yapan dergi, haber sitesi ve TV kanalı açtı. Başkan Demir şimdi de belediye ait olan ambulansı canlı yayın aracına dönüştürdü.

31 Mart seçimlerinden sonra yerel medyanın eleştirilerine maruz kalan Belediye Başkanı olan Mustafa Demir, önce basın bürosunda çalışan personel sayısını arttırdı. Ardından internetten yayın yapan dergi, gazete ve TV kanalı açtı. Son alarak Büyükşehir’in Sesi adında gazete çıkarmaya başlayan Başkan Demir, belediyeye ait ambulansı da canlı yayın ve hizmet aracı yaparak basın bürosuna verdi.

AMBULANS CANLI YAYIN ARACI YAPILDI
Basın kadrosunda 60’a yakın personeli bulunduran Başkan Mustafa Demir, belediyenin bünyesinde ki huzur evinde kullanıldığı ileri sürülen resmi plakalı ambulansı canlı yayına çevirmesi tepki çekti. HHALK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yener Cabbar, “Basın aşkı ve merakı o kadar sardı ki, ordu gibi basın çalışanı, internet gazetesi, şehir gazetesi ve SBB TV yetmedi, şimdi de canlı yayın aracı aldı. Şehirce onca basın varken belediyenin yaptığı resmen kamu zararı. Sizin bizim paramızla medyacılık yapıyor. Yazık” diyerek Belediye Başkanı Demir’i eleştirdi.

BELEDİYENİN 3 MİLYAR BORCU VAR
Öte yandan Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyara liraya borcu bulunurken, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde cenaze hizmetlerinde kullanmak için 20 adet kamyonetin satın alınması için İller Bankası’ndan 10 milyon liralık kredi alınmasını öngören teklif, mart ayı meclis toplantısında kabul edildi. Belediye, İller Bankası’ndan bu zamana kadar alınan krediler karşılığında gayrimenkulleri ve taşınmazlarının yanı sıra, her türlü ticari işletme ile alacak ve haklarını ipotek ettirdi.

(Sözcü)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber