Bahçeli, Dervişoğlu’nun fırlattığı ipi istedi iddiası: İpi makam odasına asacak

Bahçeli, Dervişoğlu’nun fırlattığı ipi istedi iddiası: İpi makam odasına asacak
23 Ekim 2024 13:10
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu grup toplantısında, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Öcalan’a yönelik çağrısına sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, daha önce Bahçeli’nin Erzurum mitinginde Öcalan’ın idam edilmesi çağrısında bulunduğu ipi hatırlattı ve elinde tuttuğu urganı kürsüde fırlatarak “Al şimdi bu ipi başının ucuna as” dedi. Bahçeli’nin bu ipi istediği ve genel merkezdeki makam odasına asacağı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Grup Toplantısı’nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çözüm sürecine ilişkin yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Bahçeli’nin teröristbaşı Öcalan’a çağrıda bulunarak “Teröristbaşı Meclis’e gelsin, DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin” sözleri üzerine Dervişoğlu, geçmişte Bahçeli’nin Öcalan’ın idam edilmesi için ip attığını hatırlattı.

Dervişoğlu, eline aldığı yağlı urganı atarak, “Bu milattır. Madem ki milattır o zaman onun da bir hatırası olsun. Türk milletinin anılarını yok ettiniz, bu büyük milletin geleceğine kast ettiniz. Al şimdi bu ipi başının ucuna as” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, 2007 yılında Erzurum mitinginde “Eğer Apo’yu asacak ipi bulamıyorsan, al sana ip” diyerek kürsüden attığı ipin, İYİ Parti Grubu tarafından Bahçeli’ye iletileceği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.