resim yükle

Milletvekili Yılmaz sandık görevlilerine başarılar diledi

Milletvekili Yılmaz sandık görevlilerine başarılar diledi
23.06.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, görevli olduğu İstanbul’da okulları gezerek vatandaşlarla sohbet etti, sandık görevlilerine başarılar diledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri 31 bin 342 sandıkta, 10 milyon 560 bin 963 seçmenin katılımıyla gerçekleşti.

Kentte oy verme işlemi saat 08.00’de başladı ve 17.00’ye kadar devam etti. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, genel merkez tarafından 23 Haziran seçimleri nedeniyle görevlendirilmesi nedeniyle Eyüp ilçesinde çalışmalarını gerçekleştirdi.

Okulları ziyaret eden Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti, sandık görevlilerine başarılar diledi. Samsunlu hemşehrileriyle de karşılaşan Yılmaz,  hal ve hatırlarını sordu. Açıklama yapan Yusuf Ziya Yılmaz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ülkemize milletimize hayırlı olsun.” temennisinde bulundu.

‘Tüm hemşehrilerimize büyük geçmiş olsun, her zaman yanlarındayız’

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yaşanan sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Devletimiz, bizler halkımızın yanındayız.” dedi.

Samsun’da etkili olan sağanak sonrası oluşan sel nedeniyle doğal afet atlatıldı. Terme, 19 Mayıs ve Çarşamba geneli, Canik ve İlkadım kırsal alanlarında yağış etkili olurken özellikle Terme ilçesinde çok sayıda tarım arazisi ve hane su baskınına maruz kaldı. Bölgeye iki gecede ortalama olarak metrekareye 150 kilogram yağış düşerken, büyük maddi hasar oluştu.

“EN BÜYÜK TESELLİMİZ CAN KAYBININ YAŞANMAMASI”

Samsun’da yaşanan sel felaketi nedeniyle tüm hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, en büyük tesellinin can kaybının yaşanmaması olduğunu söyledi.

Meteorolojinin sağanak uyarısının ardından tüm yetkililerin teyakkuzda beklediğini ifade eden Yılmaz, “İlçelerimizde sağanak ile metrekaraye düşen yağış ortalamaların çok üzerinde. Sel felaketinin hemen ardından tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız bölgede anında harekete geçerek büyük bir seferberlik sergiledi. Yaşanan sel felaketi, çok şükür sadece maddi zararla atlatıldı. Can kaybının yaşanmaması hepimizin en büyük tesellisi. Sel bölgelerinde çalışmalar aralıksız sürüyor. İl ve ilçe belediye yetkilileri, valiliğimiz, kaymakamlıklarımız tüm görevlileriyle sahada halkımızın yanında. Tekrardan tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz, bizler her zaman yanlarındayız. Yaralar kısa sürede sarılacaktır.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber