MHP Atakum’da iftar açtı

MHP Atakum’da iftar açtı
02.06.2018
A+
A-

MHP Atakum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine yüzlerce davetli katıldı.

Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erhan Usta, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, MHP 27. Dönem Milletvekili Adayları Murat Camadan ve Mine Aktaş, Mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle temsilcilerinden oluşan yüzlerce vatandaş katıldı.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimerin önemine değinen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin çimentosu ve güvenlik sigortasıdır. Bunu tarihi boyunca ispatlamıştır. Hiçbir zaman kendi şahsi çıkarlarını düşünmemiş ülke, vatan ve millet meseleleri söz konusu olduğunda her türlü fedakarlığı yapan bir siyasi parti olduğumuz için bu ülkenin sigortası Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Altında Milliyetçi Ülkücü hareketin imzası olan yeni hükümet sistemine geçeceğimiz bu seçimde, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 15 Temmuz gecesi kendiliğinden oluşan, Yenikapı’da olgunlaşan birlik ve beraberlik ruhunun devam edebilmesi için bir ittifak oluşturduk. Bu ittifakımızın adı Cumhur İttifakı. Genel başkanımızın ifadesiyle Millet Aklı. Bu yüzden Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinizi bekliyoruz. Aynı zamanda bir diğer önceliğimiz ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin TBMM’de daha güçlü temsil edilebilmesini sağlamaktır. MHP’nin mecliste güçlü olması demek ülkemizin daha güvenli ve huzurlu olması demektir. Mecliste güçlü MHP, çıkaracağı yasalar ile hükümete yol gösterici olacak ve toplumun her kesiminin sorunlarını çözebilecek insiyatif üstlenecektir. Aynı zamanda Samsunluluk ruhu taşıyan, Samsun’u bilen, tanıyan sorunlarına çözüm üretebilen ve bu sorunları her platformda cesurca dile getiren bir milletvekilimiz vardı. Şimdi ise bu sayıyı arttırma vaktidir. Sayın Grupbaşkanvekilimiz ve Miletvekilimiz Erhan Usta’nın yanına Samsun’dan en az 3 milletvekili daha göndermek için sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine hız kesmeden devam eden MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, bugün İlkadım esnaflarını ziyaret ederek seçimlerde destek beklediğini söyledi.

Hastanebaşı ve Unkapanı Mahalleleri’nde ki esnafın sıkıntılarını dinleyen Usta, 24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayarak meclise güçlü bir MHP olarak girebilmek için desteklerini beklediğini söyledi.

USTA İFTAR YEMEĞİ İÇİN ATAKUM İLÇESİ’NDE
Erhan Usta, esnaf ziyaretlerinin ardından Atakum İlçesi’nde yer alan sosyal tesislerde “Geleneksel MHP Atakum İlçe Teşkilatı İftar Yemeği” programına katıldı. Programda Samsun Milletvekili Adayları, İl Başkanı, İlçe Başkanları, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen Usta, iftar yemeğinin ardından muhtarlar ile karşılıklı sohbette bulunarak 24 Haziran seçimleri hakkında genel bilgi verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.