Giresunspor 57 Yaşında Yönetim İlk Defa Kongre Dedi

Giresunspor 57 Yaşında Yönetim İlk Defa Kongre Dedi
11.04.2024
A+
A-

Giresunspor Başkanı Nahid Ramazan Yamak, Giresunspor’un 57. kuruluş yıl dönümüne için bir yazı yayınladı ve kulübün önünü açmak için en kısa sürede kongre kararı alacaklarını açıkladı.

Başkan Nahid Ramazan Yamak yaptığı açılmada;

“Sevgili Giresunsporlular, Bugün köklü bir geçmişe sahip Giresunspor’umuzun 57. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Gücünü bu toprakların insanından alan, kuruluşundan itibaren iyi günde kötü günde sayısız mücadeleyi camiasıyla birlikte veren, 57 yıldır şanla şerefle ülkemiz futbolunda var olan Giresunspor’umuza nice yıllar diliyorum.

Camia olarak zor günlerden geçiyoruz. Şunu bilmenizi isterim ki bu zorluklarla mücadele ederken yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve ben hiçbir zaman Giresunspor’umuzu kişisel çıkarlarımız için kullanmadık, kendi ikbalimiz için kulübümüzü zor duruma sokmadık aksine maddi kaynakları tüketilmiş, yaratılan büyük borç yükünün neden olduğu sorunlar ile boğuşan kulübümüzü yaşatmak amacıyla çaba harcadık.

Ancak mevcutta gerçekleşen durum, bizlerin verdiği mücadele ve özveri ile maalesef ters orantılı olarak gerçekleşmiştir. Giresunspor’un borç yükününün kapatılması için bizim 1 yılda yaptığımız çalışmalarla topladığımız kaynak kadar daha bir kaynağın sağlanması durumunda Giresunspor’umuzun maddi olarak düzlüğe çıkması gerçekleşmiş olacaktır. Gelinen noktada Yönetim kurulumuz olarak Giresunspor bayrağını daha ileriye taşıyacak insanların önünü açmak amacıyla mümkün olan en kısa sürede kongre kararı alacağımızı da belirtmek isteriz.

Bizler göreve geldiğimizde karşılaştığımız elde edilemeyen sağlıklı mali verilerin aksine geçmişten farklı olarak kulübümüzün borç durumu, hesap ve defterleri şeffaflıkla tutulmuş olup, göreve gelecek olanlar için aynı şeffaflık ile bilgilerine sunulacaktır. Ayrıca kulübümüzün potansiyel genç oyuncularına sahip çıkması da gerekmektedir. Transfer yasağımızdan dolayı üzerlerine çok ciddi yük bindirdiğimiz oyuncuların içinde Türk futboluna uzun yıllar hizmet edebilecek kalitede gençlerimizin olduğuna inanıyoruz. İfadelerini kullandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber