Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan en acı ziyaret
BIST 100
14.073,79 2,81%
DOLAR
44,6300 0,04%
EURO
52,3569 0,35%
GRAM ALTIN
6.812,73 -0,26%
FAİZ
40,01 -0,52%
GÜMÜŞ GRAM
108,92 0,86%
BITCOIN
72.831,00 -0,76%
GBP/TRY
60,1374 0,36%
EUR/USD
1,1723 0,21%
BRENT
95,20 -0,75%
ÇEYREK ALTIN
11.138,81 -0,26%

Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan en acı ziyaret

MANİSA, (DHA)- VOLEYBOLDA en alt basamaktan başlayıp 3 sene içinde tarihinde ilk kez Sultanlar Ligi'ne yükselen Vestel Manisa Büyükşehir Belediyespor başarısının en büyük mimarlarından merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i unutmadı. Geçen yıl 2'nci Lig'deki şampiyonluk kupasıyla mart ayında o dönem hayatta olan Ferdi Zeyrek'in makamını ziyaret eden Manisalı voleybolcular, bu kez Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'ndeki şampiyonluk kupasını evinde geçirdiği elektrik kazası sonrası 9 Haziran 2025'te Zeyrek'in kabrine götürdü.

Geçen yıl kupayla buluşturdukları Ferdi Zeyrek'in bu kez kabrine kupayı götüren voleybol takımı şampiyonluk sözünü tuttukları merhum başkanı dualarla andı. Ferdi Zeyrek'in kabrine karanfiller de bırakıldı. Manisa ekibinden, "Merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’in en büyük hayallerinden birisi olan Sultanlar Ligi’ndeyiz. Merhum Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’i kabri başında ziyaret ederek dualarla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" açıklaması yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçen hafta Alanya'da düzenlenen Play-Off finallerinin ardından kupayı Ferdi Zeyrek'in resminin yer aldığı pankartla almıştı. Manisa ekibi Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve sponsorlarını da ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?