Kızım bizi hiç üzmedi, Allah ondan razı olsun – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı

Kızım bizi hiç üzmedi, Allah ondan razı olsun – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı
29.04.2024
A+
A-

Uzun süredir kalp nakli bekleyen ve donör bulunmasının ardından alındığı ameliyat sonrası kurtarılamayarak hayatını kaybeden 16 yaşındaki Esila Tüfekçi’nin ölümü Türkiye’yi hüzne boğdu. Kızının ölüm haberi ile yıkılan anne Zeynep Tüfekçi kızı ile arasında geçen bir diyalogu anlattı.

featured






Acılı anne Zeynep Tüfekçi Esila’nın ikiz çocuklarından biri olduğunu belirterek iyileşmesi için çok mücadeleler verildiğini söyledi. 6 yıl önce geçirdiği bir gribal enfeksiyon sonrası kızının rahatsızlandığını aktaran Zeynep Tüfekçi bu sürede tedavisi için büyük çaba harcadıklarını vurguladı.

Kızının hayatta kendisini hiç üzmediğini anlatan acılı anne Zeynep Tüfekçi kızı ile arasındaki bir anısını şöyle paylaştı:

-Esila çok iyi bir kızdı. Beni bu hayatta hiç üzmedi.

-Bir gün bana ‘Anne yıllardır benim yüzümden hep hastanelerde kaldınız. Aile olarak bir araya gelemedik. Sizi üzdüm’ dedi.

-Bende ona “Olur mu hiç kızım. Sen bizi hiç üzmedin. Hastane de olsa sen benim yanımda olduğun sürece ben çok mutluyum. Biz seni çok ama çok seviyoruz” derdim.

-Kızım bizi hiç üzmedi. Allah ondan razı olsun”

Esila’nın annesi: Kızım bizi hiç üzmedi, Allah ondan razı olsun


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber