Karapıçak’dan seçmene son uyarılar

Karapıçak’dan seçmene son uyarılar
29.03.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde, Samsunlular seslenerek, mutlaka sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Türkiye 31 Mart pazar günü 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandığa gideceğini belirterek, bugüne kadar her miting ve toplantıda Cumhur İttifakı’na destek veren tüm Samsunluları sevgi ve saygıyla selamladığını ve bu süreci kardeşlik ve muhabbet ortamında sürdüren AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu başta olmak üzere tüm AK Parti teşkilatlarına teşekkür ettiğini belirtti.

BU SEÇİMLER BİR DÖNÜM NOKTASI
31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti ile ittifak yaparak işbirlikçilere ve ihanete karşı “Cumhur İttifakı” dediklerini söyleyen Karapıçak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kökleşip bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesi için 31 Mart yerel seçimlerinin bir dönüm noktası olacağını söyledi. Mahalli İdareler Seçimleri Türkiye’nin yeni hükümet sistemi kapsamında en önemli demokratik imtihanı olduğunu vurgulayan Karapıçak, bu nedenle sandıklara mutlaka sahip çıkılması, sandık güvenliği konusunda en ufak açık ve aksaklığa izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

Cumhur İttifakı’nın niçin bu derece önemli olduğunu bir kez daha hatırlatan Karapıçak, “Cumhur İttifakı, ‘önce ülkem ve milletim’ anlayışının siyasi temsil makamıdır, siyasi ahlak ve erdemin simgesidir, milletimizin ruh kökünden doğmuş, kutlu iradesiyle doğrulmuş, istikbal ve istiklal hedefleriyle devleşmiş Türkiye’nin güvencesi, milli bekamızın yılmaz bekçisi olmuştur” dedi.

BİR YANDA BELA, DİĞER YANDA BEKA.
Türkiye’nin çevresinin terör örgütlerinden geçilmediğini ve Türk milletini birbirine düşürmek için her türlü tertibin ve oyunun oynandığını kaydeden Karapıçak, “Bu düşmanların tüm hesabı, Türk milletinin bölünüp parçalanması üzerine kurulmuştur. Tehlike çok yakınımızdadır. Türkiye’yi Suriye’ye dönüştürme çabalarında yoğunluk vardır. Türkiye’den yeni bir Irak çıkarmak planlarında yaygınlık ortadadır. Sevr’de başaramayanlar yeniden şanslarını deniyorlar. Çanakkale’yi geçemeyenler yeni baştan üzerimize geliyorlar. PKK’yı, FETÖ’yü, YPG’yi kullanıyorlar. Türkiye’ye namlu doğrultuyorlar. Ve böyle bir ortamda bir yanda zillet, diğer yanda millet. Bir yanda bela, diğer yanda beka. Türkiye’yi teslim alamayacaklar. Türk milletine diz çöktüremeyecekler. Al bayrağı indiremeyecekler, vatanı bölemeyecekler” vurgusu yaptı.

BU BİR BEKA MESELESİDİR.
Türkiye’nin var olan ve gittikçe büyüyen beka sorunlarına göğüs gerebilmek için AK Parti ile Cumhur İttifakı’nın yapıldığını ve Türkiye’nin kapısına dayanan zulmeti tesirsiz hale getirmek için, yeni hükümet sistemini çare olarak değerlendirdiklerini belirten Abdullah Karapıçak, “7 Ağustos Yenikapı ruhunu her alana teşmil etmek istedik çünkü milli bekamız ağır risk ve tehditlerin odağındaydı. Türk devletinin hızlı karar alabilmesi, hain saldırılara anında cevap verebilmesi, azgınlaşan tehlikelere karşı aşılmaz kale gibi durması gerekiyordu. İşte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle bunu başardık, devletteki çok başlılığa son verildi milli birlik ve beraberlik teyit edildi. Şimdi ise 31 Mart’tan yeni hükümet sisteminin güçlenerek çıkması gerekmektedir. Yerel yönetimlerin de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne mutlaka uygun olması gerekiyor. Çünkü bu bir beka meselesidir. CHP, İP, HDP, SP, ÖDP, PKK ve FETÖ, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni boğmayı amaçlıyor. Olur da 31 Mart’tan başarıyla çıkarlarsa yeni bir sistem krizi, yeni bir rejim bunalımı, yeni bir siyasi kargaşa için pusuda bekliyorlar, el ovuşturuyorlar” diye konuştu.

İLK KEZ OY KULLANACAKLARA HATIRLATMALAR YAPTI
Samsunluların Cumhur İttifakı’na karşı kurulan oyunları bozacağına inandığını da dile getiren Abdullah Karapıçak, “Sistem tartışmalarının önüne geçmek, siyasi krizlerin yeşermesine mani olmak, sosyal ve ekonomik istikrarı temin etmek için 31 Mart tarihi bir karar anıdır. Samsunlu hemşehrilerimin de, bu ülkenin kuruluşuna giden onurlu birer Türk evladı olmanın bilinciyle, oylarını Cumhur İttifakı’ndan ve bu ittifakın belediye başkan adayları ve meclis üyelerinden yana kullanacağına olan inancım tamdır. Tüm hemşehrilerimizi bu bilinç ve anlayışla, Türkiye’nin bekası için sandığa giderek, mutlaka oylarını kullanmaya davet ediyorum. İlk defa oy kullanacak gençlerimize mutlaka sandığa gitmelerini ve Türkiye’nin geleceği ve onların geleceği için onlardan beklentimizin Cumhur İttifakı’ndan yana oy kullanmaları olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. 31 Mart yerel seçimleri başta Samsunumuz olmak üzere, Türkiye’miz için inşallah hayırlara vesile olacaktır.” dedi.

KARARSIZLAR VE SANDIK BAŞINDA KARAR VERECEKLERE SESLENDİ
Karapıçak son olarak; “Bir şekilde aklı karışmış veya kararsız olan, sandıkta kararını verecek olan Samsunlu hemşehrilerime de seslenmek istiyorum; Gelin birlik olalım, Cumhur İttifakı çatısı altında buluşalım. Samsun’da ki 18-0 lık sonucu hep birlikte kutlayalım. Beka sorunu olan bu süreçte aç kurt gibi bekleyen küresel güçlere ve emperyalist zihniyete bir tokat atalım.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber