Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor
25.02.2024
A+
A-

Kadın A Milli Futbol Takımı, saat 15.00’da Yunanistan ile kozlarını paylaşacak. Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Necla Güngör Kıragası, ”Takımdaki gelişimi gördükçe hedefler de büyüyor.” şeklinde konuştu.

featured

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

Spor – BHA

Kadın A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.

Kadın milliler, saat 15.30’da düzenlenecek hazırlık karşılaşmasında, Yunanistan’ı ağırlayacak. Mücadele, Emirhan Spor Kompleksi’nde oynanacak ve TFF’nin Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

A Milli takım 1 Mart günü ise Manavgat Stadyumu’nda Romanya’yı konuk edecek.

Milli takımın teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu:

”Belirlenen hedeflere ulaştıkça ve oyuncularımızdaki gelişimi gördükçe; hedefler de büyüyor. Oyuncularımızın bireysel yetenekleri ve kaliteleri gerçekten çok iyi bir seviyede. Ne istediklerini çok iyi biliyorlar. Ayakları yere sağlam basan bir takımız. Takıma alt kategorilerden gelen gençlerin; tecrübeli futbolcuların seviyesine ulaşmak için ter akıttıklarını görmek; bizleri sevindiriyor. UEFA Uluslar B Ligi’nde iyi takımlar var. Sürekli analiz yapıyor ve o takımları izliyoruz. Hedefimiz öncelikle orada kalıcı olmak. 5 Mart’ta kura çekimi olacak ve hemen maçlara başlayacağız. Bu sebeple Antalya’da Yunanistan ve Romanya ile oynayacağımız bu hazırlık maçları çok önemli. Oyun kurgumuzu bu maçlarda oturtmak istiyoruz.”

bb4b09db81344b4bb11bec93d88a0cb2 t

 

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.