İSGİYAD’ın programına yoğun ilgi

İSGİYAD’ın programına yoğun ilgi
22.06.2019
A+
A-

Samsunlu Yönetici Sanayici Girişimci ve İş Adamları Derneği (İSGİYAD) 23 Haziran İstanbul seçimleri için yaptığı etkinliğe Samsunluları ve Samsunlu siyasilerin buluşma noktası oldu.

İstanbul’da 23 Haziran’da gerçekleştirilecek kritik seçim öncesi Samsun’daki siyasi isimler Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da çalışma yürüterek, seçim gününe kilitlendi.

Türkiye 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine kilitlenirken, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a Samsun’dan da destek yağıyor.

isgiyad1

Sahaya İndiler
Samsunlun federasyon başkanları, dernek başkanları ve milletvekilleri İstanbul’a giderek Samsunlu Yönetici Sanayici Girişimci ve İş Adamları Derneği’nin 23 Haziran için verdiği etkinliğe giderek saha çalışmalarında bulundular.

Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım’a da destek için İstanbul ilçelerinde mesai yaparak Yıldırım için oy istiyor.

Samsunlu Yönetici Sanayici Girişimci ve İş Adamları Derneği’nin etkinliğinde bulunan AK Parti Genel Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, SAMKON Onural Başkanı Kaya Aşçı, ASİAD Başkanı Osman Yılmaz, Anadolu Sedef Başkanı Halit Katı ve Samsunlu vatandaşlar bir araya geldiler.

61cc9852 3868 4a9f aa11 d4af67653d38

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber