resim yükle

İlkadım Belediyesi güreş takımı sporcuları şampiyon oldu

İlkadım Belediyesi güreş takımı sporcuları şampiyon oldu
17.05.2024
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvaya katılan İlkadım Belediyesi Güreş Takımı sporcuları takım halinde şampiyon olurken bireysel olarak 4 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz madalya ile başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Canik Yaşar Doğu Spor Salonu’nda yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvası’na takım halinde katılan İlkadım Belediyesi Güreş Takımı sporcuları U12-13 yaş “Serbest Güreş Turnuvası’ kategorisinde büyük başarı elde ederek zirveyi kimseye kaptırmadı. Bu başarılı sonuçlarla fire vermeden başarı ivmesini yükselten güreşçiler takım halinde şampiyon oldu.

Bireysel olarak da turnuvada farklı kilolarda minderde ter döken güreşçilerden; Azmi Talha Saygıcı 62 kg, Abdullah Üren 68 kg, Enes Sekmenoğlu 47 kg, Uğur Deniz Avcı 57 kg’da altın madalya alırken Muhammet Eymen Geçgin 41 kg’da Gümüş, Poyraz Singil 52 kg Bronz madalyanın sahibi oldu.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; ata sporu olan güreşi her zaman önemsediklerini belirterek, “Sporun, özellikle çocuklar ve gençler üzerindeki olumlu etkilerinin bilincindeyiz. Gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. İlkadım Belediyesi olarak spora ve sporcuya gerçek anlamda önem veren bir belediye olma amacındayız. Spora verdiğimiz önem her geçen gün artarak devam edecek. Güreşçilerimizin aldığı bu başarı bizleri gerçek anlamda gururlandırdı. Bu bağlamda; başta sporcularımız olmak üzere, onlara emek vererek müsabakalara hazırlayan antrenör ve yöneticiler ile çocuklarını spora yönlendiren aileleri canı gönülden kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.