“Hattı Müdafaa Yoktur, Sathı Müdafaa Vardır”

“Hattı Müdafaa Yoktur, Sathı Müdafaa Vardır”
13.09.2023
A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı, Sakarya Zaferi’nin 102. yıl dönümünü anmak için bir açıklama yayınladı.

featured

“Hattı Müdafaa Yoktur, Sathı Müdafaa Vardır”

Bakanlık, bu önemli günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarını, şehitleri ve gazileri rahmet, minnet ve saygıyla anarak kutladı. Açıklamada, Türkiye’nin bağımsızlığı ve vatan topraklarının korunması uğruna verilen mücadeleye ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk edilemez.” sözlerine vurgu yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yaptığı açıklamada “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk edilemez.” -Gazi Mustafa Kemal Atatürk- Şanlı tarihimizin unutulmaz zaferlerinden biri olan Sakarya Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü kutluyor; Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“Hattı Müdafaa Yoktur, Sathı Müdafaa Vardır”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber