Galatasaray, Çanakkale’deki gibi mücadele ediyor

Galatasaray, Çanakkale’deki gibi mücadele ediyor
27.02.2024
A+
A-

Dursun Özbek: Galatasaray, Çanakkale’deki gibi mücadele ediyor

Spor – BHA

Dursun Özbek, Galatasaray’ın yaptığı yeni sponsorluk anlaşmasının basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

”VAR’da tereddütler var”

Video asistan hakem uygulaması hakkında konuşan Özbek, ”VAR kararlarında ve yönetenlerde tereddütler var. Sadece büyük takımlar değil Anadolu kulüplerinin maçlarında da büyük hatalar oluyor. Kişisel davranışlardan ötürü VAR bize fayda sağlamıyor. Artık bazı şeyleri değiştirmemiz lazım. Bu spekülasyonlar öyle bir seviyeye geldi ki ligdeki hiçbir takım mutlu değil.” sözlerini söyledi.

Türkiye Kupası Finali’nde yarı otomatik ofsayt sistem olmaması

Basın mensuplarından gelen; Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nun yarı otomatik ofsayt sistemine uygun olmadığı hakkındaki soruya yanıt veren Dursun Özbek, ”Yetkililer bunun farkında değil miydi? Bunu bilemiyorum. Bunu gerekli merciiler yanıtlamalı. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Bize nerede oynanacağımız söylenir, biz de gideriz.” dedi.

”Başkanlık seçimi şampiyonluğu etkilememeli”

Dursun Özbek, önümüzdeki yaz gerçekleşecek başkanlık seçimleri için şunları söyledi:

”Tek hedefimiz şampiyonluk. Beşinci yıldızı da artık takmak istiyoruz. Önümüzdeki aylarda olacak seçim olayları şampiyonluk yolunda engel oluşturmamalı. Bunu kaçamak bir cevap olarak algılamayın. Biz hiç olmadığı kadar sağlam bir birliktelikle bu sezonunu götürmek zorundayız. Seçimi, zamanı gelince konuşuruz.”

Çanakkale’deki gibi mücadele

Son zamanlarda Galatasaray’ın birçok cephede savaştığını dile getiren Özbek, ”Bir koalisyona karşı savaşmaktayız. Herkes bunun farkında ve isim söylemeye gerek yok. Camianın ve tüm taraftarın bunun bilincinde olmasını istiyorum. Aynı milletimizin Çanakkale’de ettiği mücadele gibi biz de koalisyonlarla mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

dursun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.