Erkut Çiftçi: Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi

Erkut Çiftçi: Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi
13.04.2023
A+
A-

Samsunspor’un Türkiye 1. Futbol Liginde matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmesi ile ilgili, İlkadım Belediye Başkan Adaylığında sıkça adı geçen Eğitimci ve Proje Uzmanı Erkut ÇİFTÇİ ‘ye görüş ve düşüncelerini sorduk. Erkut ÇİFTÇİ, Samsunsporumuz dün gece bizlere, şehirce ve dünyanın her ne yerinde bu takıma gönül vermiş bir Samsunsporlu varsa büyük bir sevinç yaşattı, dedi. Dile kolay uzun süren büyük bir hasret. Bunun için tam 11 yıl bekledik. Türk Futbolunun ve Futbol severlerinin hak ettiği Samsunspor özlemi nihayet dün gece sona erdi. Samsunspor büyük bir takım ve camia olduğunu gösterdi. Elbette Samsunspor taraftarı da büyük bir taraftar olduğunu. Samsunsporumuza şimdi her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız. Şehrin siyasetçilerinden tutun da iş adamlarına, esnafına, memuruna, işçisine, Bürokratına kadar herkes Samsunspor için şimdi daha çok birbirine kilitlenmeli, dedi. Samsunspor bizim sevdamız, gururumuz.

Samsunsporumuz her ne ahvalde olursa olsun yanında olacağız. Bizimkisi bir aşk hikayesi. Çünkü ben, Samsunluyum, Samsun’un öz evladıyım. Umut ve arzu ediyorum ki Süper ligde doğru izlenen transfer politikası ile birlikte kaliteli oyuncuları kadrosuna dahil ederek daha güçlü bir takım kuracağız. Birbirlerine inanan ve sadece Samsunsporumuzun başarısı için sahada ter döken oyuncularımız çok önemli başarılara imza atacaklardır. Buradan tüm Samsunspora gönül vermiş taraftarlarımıza ve kıymetli Samsunlu hemşehrilerime en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyor, selamlarımı iletiyorum, dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber