Erdoğan: 31 Mart seçimlerini fırsat penceresi olarak görüyorum

Erdoğan: 31 Mart seçimlerini fırsat penceresi olarak görüyorum
17.03.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da iftar programına katıldı. Programda açıklamalarda bulunan Erdoğan 40 bine yakın insanın şehit edildiği, 73 bin kardeşimizin yaralandığı, 7 binden fazla masum insanın halen yıkıntıların altında olduğu Gazze’de son asrın en vahşi soykırımı yaşandığını söyleyerek ” Sahne önünde İsrail’i eleştiren ama İsrail’e katliamlarını yapabilmesi için silah ve mühimmat desteği veren batılı ülkelerin münafıklığı Gazze’yi dünyanın en büyük çocuk ve kadın kabristanına çevirdi” dedi.

“Önümüzdeki dönemde inşallah bu projelere yenilerini ekleyeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Çeşitli sabatojlara, amborgalara, engellere rağmen hayata geçirdiğimiz savunma sanayii projelerinin değeri bugün çok daha iyi anlaşılıyor. Aynı şekilde birililerinin niye KAAN’ı hedef aldığı, AKINCI’dan, TB2’den, KIZIL ELMA’dan , ANKA’dan niçin rahatsız olduğu ortaya çıkıyor. Önümüzdeki dönemde inşallah bu projelere yenilerini ekleyeceğiz” diye konuştu.

Erdoğan “31 Mart seçimlerini miletin önüne açılan bir fırsat penceresi olarak gördüklerini söyleyerek “Attığımız her adıma, söylediğimiz her söze kılı kırk yaran bir hassasiyetle yaklaşmamız gerektiğine inanıyor. 2019 mahalli idareler seçimlerinde çok küçük oy farklarıyla el değiştiren bazı belediyelerde yaşananları hepimiz biliyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.