Cumhur İttifakı Adayı Kadem Ekşi: Maltepe’nin biriken sorunlarını çözeceğiz

Cumhur İttifakı Adayı Kadem Ekşi: Maltepe’nin biriken sorunlarını çözeceğiz
13.04.2024
A+
A-

Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin sıkıntılarını dinleyen Kadem Ekşi, sorunları not aldı. Görüşmede Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel, belediyede bünyesinde Esnaf Temsilciliği adı altında bir birim oluşturulması önerisinde bulundu. Öneriyi olumlu karşılayan Kadem Ekşi, esnaf ile eşgüdüm içerisinde çalışmak için her türlü düzenlemeyi yapabileceklerini söyledi.

Esnaf ve sanatkarlar şehrin kalbi olduğunu belirten Kadem Ekşi, “Biz yerel yönetimlerde hem sosyal belediyecilik alanında atmamız gereken hızlı adımlar var. Eşgüdüm ve uyum içerisinde çalışmak çok önemli. Esnaflarımızın yüzü gülmesi lazım. Biz her gün esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Binlerce yere girmişizdir. Biriken sorunları hızlı bir biçimde çözmemiz lazım” şeklinde konuştu.

Maltepe’de kentsel dönüşümde hızla adımlar atacaklarını vurgulayan Kadem Ekşi, “Maltepe’de hayat zorlaşıyor. Ulaşımda zorlaşıyor, yeraltı otoparklarında zorlaşıyor, yeşil alanlarda zorlaşıyor. Eğer bunlara neşteri düzgün vurmazsak, Maltepe hepimizin için bir azap şehri olur. Mutsuz insanlar topluluğu olur. Fiziki olarak İstanbul’un en kötü ilçelerinden biri Maltepe. Hızlı adımlar atarak bunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

1000019434

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.