Çarşamba Belediyesi Kültür Sanat Kurslarında kayıtlar devam ediyor

Çarşamba Belediyesi Kültür Sanat Kurslarında kayıtlar devam ediyor
22.09.2022
A+
A-

Çarşamba Belediyesi eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda gençleri desteklemeye, ilçeye yeni sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyor. Belediye tarafından ücretsiz olarak açılan Kültür Sanat Kursları’nda kayıtlar devam ediyor.

Çarşamba Belediyesi gençlerin, öğrencilerin kendini geliştirebilecekleri, zeka oyunlarından halk müziğine birçok dalda eğitim alabilecekleri kursları ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Belediye tarafından sosyal ve kültürel faaliyetleri desteklemek amacıyla düzenlenen Kültür-Sanat Kursları için kayıtlar devam ediyor. 

Çarşamba Belediyesi Kültür ve Sanat Kusları’nda kursiyerler; Zeka Oyunları, Türk Halk Müziği, Türk Halk Oyunları, Bağlama, Keman, Piyano, Gitar, Tiyatro ve Drama gibi branşlarda istedikleri kurslara katılabilecekler. Kurslara başvurmak isteyenlerin Cemil Şensoy Kültür Merkezi’ne gelerek kayıt yaptırmaları gerekiyor.

 “Sanatı, sporu, eğitimi her yönüyle destekliyoruz”

Çarşamba’da gençlerin kendini geliştirebilecekleri sosyal alanları ilçeye kazandırdıklarının altını çizen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mızda gençlerimizin ve hemşehrilerimizin gelip katılabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri Kültür-Sanat Kurslarımızı açmaya devam ediyoruz. İlkini 2019 yılında başlatmıştık. Gençlerimizin, hemşehrilerimizin ilçemizde, hem ilgili oldukları alanlarda kendilerini geliştirebilecekleri hem de yeni yeteneklerini keşfedecekleri yerler ve kurslar açmış oluyoruz. Piyano, gitar, halk oyunları, tiyatro gibi birçok branşda kurslarımız için kayıtlarımız sürüyor. Uzman kadromuzla eğitimlerimize bu yıl da devam edeceğiz. Küçüğünden büyüğüne her yaştan insanımıza kurslarımızın kapıları sonuna kadar açık. Tüm hemşehrilerimiz ücretsiz olarak açtığımız bu kurslarımıza gelip katılabilirler. Kayıtlarımız Cemil Şensoy Kültür Merkezi’mizde devam ediyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.