Canik Belediye Başkanı Osman Genç: Teröre Karşı Birlik Olunmalı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç: Teröre Karşı Birlik Olunmalı
15.07.2016
A+
A-

Terörün dini ve ırkının olmadığı bir kez daha görülmüştür

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Fransa’nın Nice şehrindeki terör saldırısını kınayarak, “Terör insanlık suçudur, terörün bir sonraki sefer kimi, ne zaman vuracağını kimse bilemez. Terörün dini, ırkı ve milliyeti yoktur” dedi.

Fransa’nın Nice şehrinde yaşanan ve ilk etapta 84 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısını değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Fransa’da insanlığa karşı yapılan alçak saldırıyı yapanları, saldırtanları ve terörün her türlüsünü kınıyorum. Bu tür bütün saldırılar, dini ne olursa olsun, bir dine inansın ya da inanmasın dünyanın barışa değer veren bütün insanlarına karşı yapılmış menfur terör saldırılarıdır. Terör insanlık suçudur, terörün bir sonraki sefer kimi, ne zaman vuracağını kimse bilemez. Terörün dini, ırkı ve milliyeti yoktur” dedi.

‘TERÖRE KARŞI BİRLİK OLUNMALI’
Terörün global bir bela olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, “Terörün dini ve ırkının olmadığı bir kez daha görülmüştür. Bu nedenle teröre karşı birlik olmalıyız. Terörün her türüne karşı ortak mücadele, küresel bir mesuliyet ve zarurettir. Terörü destekleyen ülkeler veya gruplar şunu bilmelidirler ki terör gelir bir gün kendilerini de bulur. Onun için tüm dünya olarak terörle ortak mücadele göstermeliyiz. Teröre asla müsaade edilemez. ‘Sadece bir resim sergisi’, ‘sadece bir tanıtım çadırı’ gibi terör örgütlerini güçlendirecek faaliyetler yapılmamalıdır. Yaşadığımız bu zor günlerde Allah’tan bütün insanlığı bu tür kötülüklerden korumasını, insanlığa karşı şiddetlerin son bulmasını niyaz ediyor, tekrar başta Fransız halkı olmak üzere tüm insanlık ailesinin acısını derinden paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber