Camadan: Samsun’un çözülecek sorunu yok

Camadan: Samsun’un çözülecek sorunu yok
20.06.2018
A+
A-

Meclise girmesi durumunda memleketine faydalı olmak için elinden ne geliyorsa yapacağını belirten Murat Camadan, “Eğer ben hemşehrilerimin haklarını mecliste yeterince savunamaz isem Samsun sokaklarında gezerken vatandaşlarımız yakama yapışıp hesap sormaz ise bunun vebali onlarındır” dedi

Seçim çalışmalarına son sürat devam eden Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Samsun Milletvekili Adayı Murat Camadan, Samsun’un çözülmeyecek sorunları olmadığını söyledi. Meclise girebilmesi durumunda memleketi için gece gündüz çalışacağının sözünü veren Murat Camadan, “Bazı şeylerin yapılabileceğini bilmek ve bunların yapılmadığını görmek insanın canını sıkıyor. İş takibi, Samsunluluk ruhu ve ben memleketime geldiğimde nasıl insanların yüzüne bakacağım diye düşünürseniz o zaman bir yerine iki çalışırsınız” dedi.

Seçim çalışmaları için gittiği her yerde sanki hükümetteymiş gibi vatandaşların sorunlarını dinleyip not aldığını vurgulayan Camadan, “Allah izin verir, halkımız da destek olup mecliste görev alırsam şahsıma iletilen tüm sorunların çözümü konusunda ne gerekiyorsa yapacağım. Eğer ben hemşehrilerimin haklarını mecliste yeterince savunamaz isem, halkımız bunun böyle olduğunu düşünürse ve buna rağmen ben Samsun sokaklarında gezerken vatandaşlarımız yakama yapışıp hesap sormaz ise bunun vebali onlarındır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.