Bursa Büyükşehir’den derece yapan öğrencilere ödül

Bursa Büyükşehir’den derece yapan öğrencilere ödül
20.08.2023
A+
A-

Bursa Büyükşehir’den Derece Yapan Öğrencilere Ödül

Hasan ÖZDEMİR/BURSA – BHA

YKS’de ilk 10’a giren 5 öğrenci Cumhuriyet altını, ilk 100’e giren 24 öğrenci yarım altın, ilk 500’e giren 65 öğrenci çeyrek altın ve ilk 1000’e giren 65 öğrenci de gram altınla ödüllendirildi. LGS Sınavı’nda 500 tam puan alan 21 öğrenci de yarım altınla ödüllendirildi.

33275 MTY0ZTFlMz

Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, AK Parti İl Başkanvekili Kamil Bayramiç, meclis üyeleri, derece yapan öğrenciler ve velileri katıldı.

33275 MTY0ZTFlMz 1

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kendi kızının da bu sene YKS sınavına girdiğini ve güzel bir bölüme yerleştiğini ifade etti.

33275 MTY0ZTFlMz 3

“Bizler de 3-4 senedir ilk 1000’e giren öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Bizler sokakları altından döşesek kıymeti yok. Gençlik konusunu önemsiyoruz. Gençlik konusunu bu yüzden ayrı ele alıyoruz. Burs müracaatlarınızı mutlaka yapın. Bu sene Burskoop marifetiyle sayıyı da arttıracağız. Gençler için ne yapılsa azdır”

33275 MTY0ZTFlMz 4

Hayatın sınavdan ibaret olmadığını hatırlatan Başkan Aktaş, “Sizin için saçını süpürge etmiş, dualarıyla size destek olmuş anne ve babanızı da unutmayın. Ayrıca büyüdüğünüz şehrinizi de unutmayın. Bilgi, beceri ve heyecanınızı bir gün şehriniz ve çevreniz için de değerlendirmelisiniz. Tüm gençlerimize başarılar diliyorum. Sizlere emek veren anne, baba ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

33275 MTY0ZTFlMz 5

Kazanılan tablodan dolayı büyük bir mutluluk hissettiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Bursa’nın öğretmenlerinin emek verip güzel insanlar yetiştirdiğini bir kez daha gördüğünü belirtti.

33275 MTY0ZTFlMz 16

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere, ödülleri Başkan Alinur Aktaş ve protokol üyeleri tarafından verildi. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber