Başkan Sekmenoğlu: Sizler bizim kıymetlimizsiniz

Başkan Sekmenoğlu: Sizler bizim kıymetlimizsiniz
25.10.2019
A+
A-

KADEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu  ve yönetim kurul üyeleri Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan huzur evi sakinlerini ziyaret ederek, hayır dualarını aldı.

Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Başkan Sekmenoğlu, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sizin baş üzerinde taşınmanız gerekiyor. Peygamber efendimiz, ‘Beli bükük yaşlılarınız olmasaydı bela ve musibetler sel gibi üzerinize yağardı’ diye buyuruyor. Biz, bugün toplumsal hafızamız olan siz değerli büyüklerimizi unutmadığımızı, burada yalnız olmadığınızı belirtmeye, sizlerin hayır dualarını almaya geldik. Yaşlılara hürmet gösterip sahip çıkmalıyız. Bundan sonra da sizleri sık sık ziyaret etmeye devam edeceğiz inşallah.” şeklinde konuştu.

‘’ Hayat tecrübeleri, emekleri bizler için önemli’’

Huzurevinde kalan tüm yaşlılarımızla tek tek sohbet ederek onların gönüllerini hoş tutmanın, kutsal bir görev olduğunu, yaşlılarımızı sadece yılın belli dönemlerinde değil her gün hatırlamada sosyal devletin ve tüm toplumun sorumluluğu olduğunu” söylerine ekleyen KADEF  Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu;”Büyüklerimize yapmış olduğumuz ziyaret, geçmişimize sahip çıkmanın gerekliliğine olan inancımız doğrultusunda gerçekleştirdik. Onların rahat ve huzur içinde yaşaması en büyük temennimizdir. Büyüklerimizi mutlu etmek, onları bir nebzede olsa bugünlerinde anmak istedik. Türk milleti gelenek, göreneklerine bağlıdır. Yaşlıların hayat tecrübeleri, emekleri, hayata bağlanmaları bizler için önemli. Burada birlikte geçirdiğimiz dakikalar hiç bitmesin istedik. Her biriyle yaptığımız muhabbetlerden çok duygulandık, neşelendik” diye konuştu. 

Ziyaret sonrasın KADEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu  ve yönetim kurul üyeleri huzurevi sakinlerine ev tipi kurabiye, tatlı, börek ikramında bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber