Başkan Mustafa Demir’in tetkiklerinde tümör tespitine rastlandı

Başkan Mustafa Demir’in tetkiklerinde tümör tespitine rastlandı
24.07.2022
A+
A-

Sağlık problemleri nedeniyle Ankara’da tedavi gören Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tetkiklerde tümör tespitine rastlandı. Şu anda radyoterapiye başladık” dedi.

“Yatırımlarla şehri geleceğe taşıyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına video konferans ile bağlanıp, tedavi süreci ile ilgili bilgi verdi. En kısa sürede tedavisini tamamlayıp Samsun’a döneceğini ifade etti.

Başkan Demir hastalığıyla ilgili şunları söyledi:

“Geçtiğimiz haziran ayından itibaren bacağımda bir ağrı oluşmuştu. Geçer derken bayram geldi ve geçmedi. Tabii büyük bir tempoda çalışıyorduk. Hastaneye gittiğimizde orada spazm oluştuğunu gördük. Tetkiklerde tümör tespitine rastlandı. Şu anda radyoterapiye başladık. Yeni akıllı ilaçlar uygunmuş, önümüzdeki hafta da ilaç tedavisine başlayacağız. Akabinde Samsun’a dönmeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da Başkan Demir’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Biz de bugün İl Danışma Meclisinde bütün yol arkadaşlarımız ile birlikte en kalbi duygularımızla sizi selamlıyoruz. En kısa sürede Samsun, sizi burada görmek istiyor” dedi.

AK Parti İl Danışma Meclisi bugün Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon’da yapıldı. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile birlikte Samsun milletvekilleri ve partililerin de katıldığı toplantıya Ankara’da tedavi süreci devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir video konferansla katıldı. Görüntüsünün salona yansımasıyla birlikte partililer alkışlarla destek verdi.

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR
Hastalığı ve tedavi süreciyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tedavi sürecinin en kısa sürede tamamlanarak Samsun’a döneceğini ifade ederek, “Cumhurbaşkanımıza özellikle huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Sağlık Bakanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Tedaviye Ankara’da başladık” dedi.

YATIRIMLARLA ŞEHRİ GELECEĞE TAŞIYORUZ
Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a Samsun’da bulunmalarından dolayı teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Başkan Demir, “Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, parti teşkilatımız, belediye başkanlarımız ile birlikte Samsun’da müthiş bir uyumumuz var. Her alanda yapılan yatırımlarla şehrimizi geleceğe taşıyoruz. Önümüzde bir TEKNOFEST süreci var. O zamanda sizi Samsun’da ağırlayacağız. Ben tekrar Samsunumuza hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: DUALARIMIZ SİZİNLE
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da Başkan Demir’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Biz de bugün İl Danışma Meclisinde bütün yol arkadaşlarımız ile birlikte en kalbi duygularımızla sizi selamlıyoruz. En kısa sürede Samsun, sizi burada görmek istiyor. İnşallah tedaviniz kısa zamanda tamamlanacak. Samsunlu hemşehrilerimize hizmete devam edeceksiniz buna yürekten inanıyoruz. Birlikte çok yakın çalıştık ve güzel hizmetler yaptık. Rabbim tez zamanda şifa versin. Bugün burada fiziken beraber olamasak da görüntülü bir şekilde sizin varlığınızı burada hissediyoruz. Dualarımız sizinle” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber