Başkan Genç, Gençlik Ve Spor Trabzon İl Müdürü Arıcıoğlu İle Spor Faaliyetlerini Görüştü

Başkan Genç, Gençlik Ve Spor Trabzon İl Müdürü Arıcıoğlu İle Spor Faaliyetlerini Görüştü
15.09.2023
A+
A-

Başkan Genç, Gençlik Ve Spor Trabzon İl Müdürü Arıcıoğlu İle Spor Faaliyetlerini Görüştü

Osman ŞİŞKO / TRABZON / BHA

Arıcıoğlu ile yürütülen spor faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Genç, Trabzon’da son derece güçlü spor altyapısının olduğuna vurgu yaptı.

“Birçok Başarılı Sporcumuz Var”

Trabzon’da bireysel sporlarda ve takım sporlarında birçok başarılı sporcunun yetişmesinde olimpik standartlarda modern tesislerin açılmasının çok büyük etkisinin olduğunu belirten Başkan Genç, “Çok güzel bir şehrimiz var. Ve olimpik altyapısı dahil olmak üzere güçlü altyapıya sahip olan bir şehrimiz var. Bireysel sporlarda ya da salon sporlarında tebarüz eden başarılara imza atan sporcularımız var. Altyapımızı sportif anlamda ne kadar güçlü tutarsak, bu oranda başarıya imza atmış oluruz. Genç yeteneklerimizin yetişmesi için spor tesislerimizin varlığı çok önemli. Birçok yetenekli sporcumuz bu tesislerden yetişiyor.” dedi.

“Mahallelerimizde Semt Sahaları Yaptık”

Trabzon’un birçok spor türünün icra edilebileceği nitelikli tesislere sahip olduğuna vurgu yapan Genç, “Mahallelerimizde çocuklarımız ve gençlerimiz için spor tesisi yapmaya gayret ediyoruz. Bulak, Çağlayan, Karlık mahallelerimizde semt sahaları yaptık. Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksimiz çok modern ve konforlu bir yapıya kavuştu. Buradaki dört adet tenis kortumuz çok aktif ve rağbet görüyor. Buraya bir de mevcut spor salonlarımızın yanında boks, basketbol ve fitness sporlarının yapılabileceği genel amaçlı bir salon daha yapıyoruz. İlçemizdeki dört okulumuza spor salonu yaptık. Kalkınma mahallemizde boks salonu, Çukurçayır’da muaythai salonu yaptık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da bütün Türkiye çapında hayata geçirilen birçok spor tesisi var. Bu tesisler sayesinde Trabzon’un yanı sıra spor altyapısı ülkemizde oldukça iyi durumda. Diğer yandan Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa okullarımızda bu eğitim ve öğretim sezonunda çok güzel, onlara hitap eden spor etkinlikleri organize edeceğiz. Belediyemiz tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulu’na yüzlerce çocuk katılıyor.” diye konuştu.

 

“Desteğinizi Çok Önemli Ve Değerli Görüyoruz”

Başkan Genç’in spor faaliyetlerine ilgisinin ve desteğinin çok önemli olduğunu ifade eden Lokman Arıcıoğlu ise, “Sizin spor faaliyetlerine düşkünlüğünüzü ve desteğinizi çok önemli görüyoruz. Ortahisar Belediyemizin bugüne kadar başta amatör spor kulüplerimiz olmak üzere her türlü spor organizasyonuna destek olmasından büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Maddi ve manevi anlamda spor faaliyetlerini destekliyorsunuz. Bu sporcu gençlerimiz için çok değerli ve önemli… Fiziki mekân ihtiyacının yanında, ekipman desteğinde de bulunuyorsunuz. Trabzon’un sportif başarılarla adını duyurması ve spor şehri unvanını koruması için bu destekler çok önemli. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bunun bilincindeyiz. Birlikte birçok proje yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sporu şehrimizde 12 aya yaymanın gayreti içindeyiz. Bunun için de proje çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber