Ayvacık Belediyesi Personeli ile Ak Parti Teşkilatı İftarda buluştu

Ayvacık Belediyesi Personeli ile Ak Parti Teşkilatı İftarda buluştu
05.06.2018
A+
A-

Ayvacık Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı birlik, beraberlik ve muhabbet içinde gerçekleşti.

İlçenin Kent Meydanında gerçekleşen İftar programına Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Belediye Başkanı Mustafa Belur ile eşi Aynur Belur, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Kenan Saroğlu, İlçe Koordinatörü Ahmet Çavdaroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti kurucu İlçe Başkanı Ekrem Kalaycı, Eski dönem İlçe Başkanı Kadir Kazılkan, Ak Parti yeni İlçe Teşkilatı ile eski dönem ilçe teşkilatı, Belediye Birim müdürleri ile tüm belediye personeli ve Samsun İş adamlarından Lovelet’in sahibi Alperen Gedikli katıldı.

İlçenin Kent Meydanında düzenlenen iftar yemeğinde AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Belediye Başkanı Mustafa Belur tüm masaları dolaşarak partililerle tokalaştı.

İftar yemeği sonrası eski yönetim kurulu kurucu üyesi Rasim Ak hocanın yemek duası etmesinin ardından programın açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe yaptı. Ak Parti ailesinin daha da genişleyerek güçlendiğini ifade eden Ak Parti ilçe başkanı katılımcılara teşekkür ederek sırasıyla konuşmaları için mikrofonu eski ilçe başkanlarına bıraktı.

Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Ekrem Kalaycı partinin ilçede ilk kurulduğu günleri anımsatarak Ak kadrolar olarak yola ilk çıktıklarında çok zorlu süreçlerden geçtiklerini, bugünlerin hayalini kurarak gece gündüz demeden mücadele ettiklerini ifade ederek Ak Parti teşkilatının ilçede yaşadığı ve yaşattığı istikrardan bahsetti. Ekrem Kalaycı “ Mücadeleye başladığımızdan bugüne 16 yıl geçti. Aramızdan vefat eden arkadaşlar da oldu. Hepsinin mekanı cennet olsun.” dedi. Daha sonra söz alan eski dönem İlçe Başkanı Kadir Kızılkan” Bizler hepimiz AK Parti gemisi içerisindeyiz. Bugüne kadar üzerimize düşen her bir görevi eski yeni teşkilatımızla ve Belediye Başkanımızla birlikte tam bir ekip ruhuyla eksiksiz ve tam bir uyum içinde yerine getirmeye çalıştık. Bizi 15 yıldır ayakta tutan Ak Parti’nin güçlü kardeşlik duyguları ve güçlü teşkilat yapısıdır. Bundan sonrada aynı şevkle partimiz için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Ramazan ayının en güzel yanlarından birisinin de birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Belur “Bu ruhu inşallah her daim diri tutarız, bir arada, el ele ve omuz omuza oluruz. Böyle güzel bir zaman diliminde gerçekleştirdiğimiz iftar programımıza gelerek bu güzel akşamda bizlerle beraber olup iftarımızı şereflendirdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu akşam Belediye Personellerimizin yanı sıra 2002 yılında kutlu davamız uğruna yola çıktığımız bir çok arkadaşımız ak parti ailesi olarak iftar yapıyoruz. Birlikte çay içtiğimiz, ekmeğimizi bölüştüğümüz ve millete hizmet yolunda mücadele ettiğimiz eski ve yeni teşkilat üyelerimizle birlikte olmaktan, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu zamana kadar Ayvacık bölgesi olarak girdiğimiz bütün seçimlerde başarılı sonuçlar aldık. 24 Haziran 2018 Genel seçimlerinde gayretli çalışmalarımızla, İlimizde şampiyon olarak başarımızı artıracağımıza inanıyorum.” Dedi.

Değerli yol arkadaşlarım diyerek sözlerine başlayan Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman “Hepinizi sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum. Teşkilat üyelerimizle Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde eski ve yeni teşkilatımızla bir ve beraberiz. Bizler bu görevlerde hizmetkarız. Bizim için önemli olan birlik ve beraberliktir. Sizlerde iftarımıza katılarak bu birliğe destek oldunuz. Bizler iş arkadaşı değiliz. Bizler bir dava arkadaşıyız.

Önümüzde 24 Haziran gibi önemli bir süreç var. İnanıyorum ki hep birlikte geleceğimiz için canla başla çalışacağız.

Bu akşamda görüldüğü gibi Ayvacık yine mesajını en güzel şekilde verdi. Geride kalan 20 gün içerisinde gayretli çalışmaları ile umuyorum ki 24 Haziran’da Ayvacık yine sandıktan birinci çıkan ilçe olacaktır. “ Diyerek katılımcıları “vakit Samsun Vakti Vakit Türkiye vakti” sloganı ile Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Haziran 2018 Pazartesi gün ki Samsun Cumhuriyet Meydanındaki Mitingine davet etti.

İftar yemeğinin ardından İlçenin Merkez caminde Akşam namazı kılan İl Başkanı Karaduman ve beraberindekiler daha sonra Keyf-i seyyah evinde çay içip vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Ayvacık ilçesinden ayrıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.