ASİYAD Başkanı SAMKON Genel Başkan Vekili Osman Yılmaz sözünü tutacak mı?

ASİYAD Başkanı SAMKON Genel Başkan Vekili Osman Yılmaz sözünü tutacak mı?
29.04.2021
A+
A-

Yılport Samsunspor’a Süper Lig için prim desteği çağrısına Ankara-Samsun Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Osman Yılmaz 50 bin lira destek sözü verdi.

Yılport Samsunspor’a Süper Lig için prim desteği 50 bin lira destek vereceğini açıklayan ASİYAD Başkanı SAMKON genel başkan vekili Osman Yılmaz, “Samsunspor’a TFF 1’inci ligde şampiyon olmaları halinde 50 bin lira prim vereceğim demişti.Yılmaz, şehrimizin takımının Süper Lige çıkması ve TFF 1’inci ligde şampiyon olmasını canı gönülden istiyor ve takımımızı destekliyoruz. Şehrimizin ileri gelenlerini de Yılport Samsunspor’a destek olmaya davet ediyorum. Futbolcularımızı prim destekleri ile şampiyonluğa daha fazla motive etmemiz gerekiyor. Futbolcularımız ve Yılport Samsunpor etrafında şampiyonluk için kenetlenmeliyiz. Gün birlik günüdür açıklamasında bulunmuş Samsun şehrinin ileri gelenlerinide destek kampanyasına davet etmişti.

Yılmaz, Samsunspor’un bu ligde şampiyon olmasını istiyoruz ve bende bu şampiyonluğun gelmesi halinde 50 bin lira prim desteği vereceğimi tüm kamuoyuna ilan ediyorum açıklamasında bulunmuştu.

ASİYAD Başkanı SAMKON genel başkan vekili Osman Yılmaz, “Samsunspor’a TFF 1’inci ligde şampiyon olmaları halinde 50 bin lira prim vereceğim sözünü tutup tutmayacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.