Akcagöz: İnce Başkan olacak

Akcagöz: İnce Başkan olacak
30.05.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun önceki İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Samsun İl Başkanlığı tarafından açılan Cumhurbaşkanlığı Koordinasyon Merkezi’nin ziyaret etti.

Muharrem İnce adına açılan koordinasyon merkezinin, seçim çalışmalarına olumlu yönde katkı sağlayacağını söyleyen Akcagöz, “Şimdi çalışma zamanı. Muharrem İnce, çok güzel ve güçlü bir rüzgar yakaladı ve gidiyor. Bu rüzgara Samsun’dan en güçlü desteği vereceğiz. Ahdettik, kamyoncu Şerif’in fizik öğretmeni oğlunu Cumhurbaşkanı yapacağız. Türkiye’nin, vatandaşa tepeden bakmayan bir yönetim anlayışına ihtiyacı var. Bunu harekete geçirmek ve hakim kılmak zorundayız. Muharrem İnce ile Tayyip Erdoğan, profil olarak çok farklı. Erdoğan, halktan yana görünüp, halktan uzaklaşan, kendisine saraylar yaptıran bir lider. İnce ise Cumhurbaşkanı seçildiğinde sarayda değil de, kendi evinde oturacağını söylüyor. Bu bile, ikisinin arasındaki büyük farkı görmek için yeterli olacaktır. Koltukta oturup zenginleşen bir lider değil, o koltuktayken zenginleşen bir memleket istiyoruz. Bunun için Muharrem İnce, hepimizin Cumhurbaşkanı olacak.” dedi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, bugün düşman olarak ilan ettiği organize yapılarla nasıl işbirliği içinde olduğunun, çok değil geriye doğru bir kaç yıllık arşivlerde saklı olduğunu belirten Tufan Akcagöz, “Türkiye, demokratik çizgisinden çıkmıştır. Demokrasi, muhalefete saygıyı gerektirir. Ülkemizde bugün muhalefeti sindirmek isteyen bir siyasi iktidar anlayışı hakimdir. Hukuk devleti olma özelliğimiz örselenmiştir. Yargıya güven tükenmiştir. Bundan, bu durumdan kim memnun olabilir ki? Adalet devletin temelidir diyoruz. Adalet, su gibidir, aş gibidir. Zerresinin yokluğu, milleti birbirine düşman eder. Bugün geldiğimiz noktada adaletin zerresine muhtaç haldeyiz. Binlerce insan cezaevlerinde. Kim masum, kim değil; keşmekeş bir durum almış yürümüş. Muharrem İnce işte bunun için gelmeli. Adalete her zamankinden çok ihtiyacımız var. 24 Haziran’a çok bir zaman kalmadı. Bu süre zarfında ben de programlara katılacağım ve 24 Haziran’daki zaferin bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.