Akalan Serhat Türkel’i bağrına bastı

Akalan Serhat Türkel’i bağrına bastı
29.02.2024
A+
A-
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, merkezde olduğu gibi kırsal kesimdeki mahallelerde büyük bir sevgi seli ile karşılanıyor. Son olarak Akalan Mahallesi’nde halk buluşması yapan Türkel, burada da sevgi gösterileri ile karşılandı.
‘’ATAKUM SEVDALISIYIM’’
CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Akalan Mahallesi’nde halk buluşması programı düzenledi. Program için gittiği Akalan’da da yine büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandı. Vatandaşların gösterdiği ilgiye duyarsız kalamayan Serhat Türkel, ‘’Bende sizler gibi Atakum’un evladıyım. Bu sıcak karşılamanız beni oldukça mutlu etti. Sizler bana ben de sizlere güveniyorum. Bir Atakumlu olarak, ilçemizin menfaatleri ve daha da ileriye gitmesi için elimden ne geliyor ise yapacağıma sizlere söz veriyorum. Gençliğim ve sizlerden aldığım enerji ile Atakum’un marka kent olması için mücadele edeceğim’’ dedi.
‘’AKALAN KALESİNİ TURİZME KAZANDIRACAĞIZ’’
Akalan’ın sorunlarını yakından bildiğini söyleyen Serhat Türkel, ‘’İlçemizde turizmi geliştirmek festival ve konserler düzenleyeceğiz. Turizm için bu yetmiyor. İlçemizde birçok gezilecek tarihi ve doğa harikası yerlerimiz mevcut. Bunları değerlendireceğiz. Akalan Kalemizi restore ederek halkımızın ve gelecek olan turistlerin hizmetine sunacağız. Bu alana kafe de yapacağız. Ayrıca mahallelerimizde hayvancılık ve tarım bitme noktasına geldi. Belediye olarak bizde gerekirse vatandaşlarımızın arsalarını kiralayacağız. Buralarda üretim yapacağız. Bunun için de mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza iş imkânı sunacağız’’ diye konuştu.
‘’EKREM İMAMOĞULU İLE GÖRÜŞECEĞİM’’
Kırsal kesimdeki bazı mahallere, tohum, gübre, fidan desteği yapacaklarının müjdesini de veren Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, ‘’Akalan Mahallemizdeki çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız var. Hepsi de zor günler geçiriyor. Bunun farkındayız. Günümüz ekonomik şartlarından dolayı çiftçilerimiz yüksek gübre fiyatları, besicilerimizin ise artan yem fiyatlarından dolayı zor durumdalar. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile Atakum için gübre ve fidan desteği yapması için görüşeceğim’ şeklinde konuştu.
Başkan Adayı Serhat Türkel, konuşmasının ardından, mahalle sakinleri ile sohbet ederek selfie ekildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.