AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı Ramazan ayını dolu dolu geçirdi

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı Ramazan ayını dolu dolu geçirdi
04.06.2019
A+
A-

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı Ramazan ayında İlkadım İlçesinde 61 mahalleyi kapsayacak şekilde gerçekleştirmiş oldukları çalışmalarından başlıcaları teravih programları, çat kapı iftarları ve kumanya dağıtımları oldu.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar ramazan ayı çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Oktay Avcılar “ 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayını geride bırakmanın hüznünü aynı zamanda Ramazan bayramının getirmiş olduğu dostluğun, kardeşliğin ve birlikteliğin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayında teşkilatımız ile birlikte dolu dolu programlar gerçekleştirdik.

Ramazan ayı vesilesiyle her akşam teşkilat mensuplarımız ile birlikte teravih programları gerçekleştirdik. Teravih namazından sonra mahalle halkı ile hasbihal ederek çaylarını içtik. Teravih programlarımızın yanı sıra çat kapı iftarlarında vatandaşlarımızın gönüllerine misafir olarak kumanyalarımızı dağıttık. Ramazan ayı boyunca AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı olarak kumanya dağıtarak 1500 ihtiyaç sahibi aileye ulaştık. Öncelikle bu programlarda emeği geçen İl Başkanımız Ersan Aksuya ve Yönetim Kurulu Üyelerine, İlkadım İlçe Yönetim Kurulu üyelerime, Kadın Kolları Başkanıma ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gençlik Kolları Başkanıma ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Mahalle Başkanlarıma, Meclis Üyelerime ve AK Partimize gönül vermiş ilkadımlı hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bu duygu ve düşüncelerim ile Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, Bayramın vatanımıza, milletimize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber