Vatandaşlar 4 noktadan ödemelerini rahatlıkla yapabilecek

Vatandaşlar 4 noktadan ödemelerini rahatlıkla yapabilecek
23.09.2019
A+
A-

İlkadım  Belediyesi, 2019 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergisinin taksidini yatıracak olan vatandaşlar için vezneye ulaşma kolaylığı sağlıyor. Bu kapsamda vezne tahsilat noktaları kentin birçok noktasında hizmet verecek.

2019 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin taksitlerini çeşitli sebeplerden dolayı vergisini yatırmak üzere belediyeye gidemeyecek olan vatandaşlar,Cumhuriyet Meydanı,Yeraltı Camii,Gençlik Parkı ve Gazi Park olmak üzere 4 noktada belirlenen vezneler ile ödemelerini gerçekleştirmeye devam edebilecek.Vezneler sabah 08:00 ile akşam 16:00 kadar hizmet verecek.

”Halkımıza Hizmet olarak geri dönüyor”

Vergi ödemesini son günlere bırakarak yoğunluk yaşanmaması ve vatandaşlarımızın günlük rutin işleri arasında 4 noktada kurmuş olduğumuz ödeme noktalarında rahatlıkla ödeme yapabileceklerini söyleyen  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Vatandaşlarımıza e-belediye uygulamaları, kredi kartıyla ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. Yatırdıkları vergilerin her kuruşu hizmet olarak İlkadım halkımıza geri dönüyor” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber