Vatandaşlar 4 noktadan ödemelerini rahatlıkla yapabilecek

Vatandaşlar 4 noktadan ödemelerini rahatlıkla yapabilecek
23.09.2019
A+
A-

İlkadım  Belediyesi, 2019 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergisinin taksidini yatıracak olan vatandaşlar için vezneye ulaşma kolaylığı sağlıyor. Bu kapsamda vezne tahsilat noktaları kentin birçok noktasında hizmet verecek.

2019 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin taksitlerini çeşitli sebeplerden dolayı vergisini yatırmak üzere belediyeye gidemeyecek olan vatandaşlar,Cumhuriyet Meydanı,Yeraltı Camii,Gençlik Parkı ve Gazi Park olmak üzere 4 noktada belirlenen vezneler ile ödemelerini gerçekleştirmeye devam edebilecek.Vezneler sabah 08:00 ile akşam 16:00 kadar hizmet verecek.

”Halkımıza Hizmet olarak geri dönüyor”

Vergi ödemesini son günlere bırakarak yoğunluk yaşanmaması ve vatandaşlarımızın günlük rutin işleri arasında 4 noktada kurmuş olduğumuz ödeme noktalarında rahatlıkla ödeme yapabileceklerini söyleyen  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Vatandaşlarımıza e-belediye uygulamaları, kredi kartıyla ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. Yatırdıkları vergilerin her kuruşu hizmet olarak İlkadım halkımıza geri dönüyor” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.