resim yükle

Zihni Şahin’den Özdemir’e ziyaret

Zihni Şahin’den Özdemir’e ziyaret
15.04.2019
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını devreden Zihni Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Havza Belediyesi makamında gerçekleşen ziyarette eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile bir süre görüşerek sohbet ettiler.

Şahin görev süresi boyunca her zaman önceliğinin Samsun olduğunu belirterek; “Bu bir hizmet yarışı. Görev süremiz boyunca herkese eşit şekilde hizmet verdik ve anlımızın akı ile görevi ve bayrağı bizden sonra gelene emanet ettik. Size ve ekibinize çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Önemli olan halkın gönlüne dokunacak ve halkın gönlünde yer tutacak hizmetlere imza atmak. Cenabı Mevla’m görevinizi hayırlı eylesin.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretinden ötürü Şahin’e teşekkür ederek; “Çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin bilgi ve tecrübe birikiminiz bizlere her zaman rehber olacak. İnşallah güzel işler yapmak için yola çıktık ve halkımızın teveccühü ile göreve başladık. Önceliğimiz her zaman halkımız ve Havzamız. Sizlerde bundan sonraki yaşantınızda sağlık ve mutluluklar dilerim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir görevi devraldıktan sonra ilk nikâhını kıydı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Havza Belediye Başkanlığı görevini devralan Sebahattin Özdemir, ilk nikâhını kıydı.

Havza Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen nikah merasiminde Ebru ve Havza Belediyesi çalışanı Can Yılmaz’ın nikah akitlerini gerçekleştiren Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilk nikah akdini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; “ Sürdürülebilir bir evlilik karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörüye bağlıdır. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek olmalısınız. Aranızdaki bu dayanışma sizden sonra ki neslin mutluluğuna da teşkil edecektir. Kıymış olduğum nikahın belediye ailemizden bir kardeşimizin olması bizim için ayrı bir mutluluk. Genç kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Genç çiftler de mutluluklarına ortak olan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber