Yusuf Ziya Yılmaz’dan veda ziyareti

Yusuf Ziya Yılmaz’dan veda ziyareti
16.05.2018
A+
A-

Ak Parti Millet Vekili Aday Adayı eski Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs Belediyesini ziyaret etti.

19 yıl boyunca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını belirten Yılmaz ,”Bu şehir benim evladım oldu. Benim şehrim hep daha iyisine layık diyerek, doğduğum şehrin hizmetkârı olarak görev yaptım. Belediye başkanlığını görevini çok sevdiğimiz bir kardeşimiz Zihni beye teslim ettik. Biliyorum ki o da bu şehir için en güzel hizmetlere ve başarılara imza atacak. Bu yüzden gözüm hiç arkada değil. “Dedi.

Bundan sonrada Samsun’a hizmetkâr olmaya devam edeceğini belirten Yılmaz; ”Veda turlarımız sadece belediye başkanlığı için. Bizler daima Samsun’dayız. Samsun için koşturmaya gece gündüz hizmete devam edeceğiz.” Dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;” Ak Partimizin hizmet davasına milletvekili olarak devam etmek için, Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ederek, Milletvekili aday Adayı olan kıymetli büyüğümüz Yusuf Ziya Yılmaz’ı belediyemizde ağırladık. Ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Cenab-ı Allah çıkmış olduğu bu kutlu yolda kendisine muvaffakiyetler nasip eylesin. “Dedi.”

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu Ak Parti Millet Vekili Aday Adayı Yusuf Ziya Yılmaz’a Osmanlı kılıcı hediye etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber