Yusuf Ziya Yılmaz: Mesafeler hizmete engel olamadı

Yusuf Ziya Yılmaz: Mesafeler hizmete engel olamadı
14.05.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz Vezirköprü, Kavak ve Asarcık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Samsun halkının gönlünde taht kuran Yılmaz’a karşı vatandaşın yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin istifasının ardından milletvekilliğine hazırlanan ve ilçe programlarını hızlandıran Yusuf Ziya Yılmaz Vezirköprü, Kavak ve Asarcık ilçelerine yaptığı ziyaretlerde AK Parti ilçe teşkilatları ve belediye başkanları ile bir araya geldi.

MESAFELER HİZMETE ENGEL OLAMADI
Vezirköprü’de AK Parti İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluşan Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, eski ilçe başkanları Halil İbrahim Doğan ve Sami Pala’nın övgü dolu sözleriyle karşılandı. Kurt ve eski ilçe başkanları Yusuf Ziya Yılmaz’ın özellikle Şahinkaya Kanyonu için yaptığı çalışmaların ilçenin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek teşekkür dileklerini iletti.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ise Vezirköprü’nün en uzak ilçe olmasına rağmen diğer ilçelerle eşit oranda hizmet aldığını, asla ikinci plana atılmadığını belirterek, “Vezirköprü Samsun’umuza en uzak olan ve yüzölçümü olarak en büyük olan ilçesi. Uzaklıklar bize hiçbir zaman engel olmadığı için burada da hizmetlerimizi sürdürdük. Bazı mahallelerimizin yol sorunları var. Özellikle ilçe merkezine en uzak mahallelerde bu sorunlar. Onlar da yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin bey döneminde inşallah çözülecektir. Vezirköprü’müzün tanıtımı için büyük çabalarımız oldu. Burada bir festival yaptık. Dünyanın dört bir yanından sporcuları misafir ettik. Allah’a şükür gelen herkes memnun ayrıldı. Yol sorunları da tamamen çözüldükten sonra Vezirköprü’müzde yaşamak çok güzel olacak” dedi.

Yılmaz, Vezirköprü’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Kavak ilçesine giderek Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ve yönetimini ziyaret etti. Ardından Asarcık’a geçen Yılmaz, Kaymakam Fatih İzmir, Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ve AK Parti İlçe Başkanı Hami Karakaş ve yönetimini ziyaret etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber