Yılmaz’dan Havza’ya ziyaret

Yılmaz’dan Havza’ya ziyaret
14.05.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Adaylığı Adayı için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz veda turları kapsamında Havza’yı ziyaret etti.

Havza’da ilk olarak Havza Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Yılmaz daha sonra Havza Belediye Başkanlığını ziyaret ederek burada bir süre Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Belediye Meclis Üyeleri görüştü.

Yılmaz da, 19 yıl Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını yaptığını belirterek; “ Bu şehir benim evladım oldu. Benim şehrim hep daha iyisine layık diyerek doğduğum şehrimin hizmetkarı olarak görev yaptım. Belediye başkanlığı görevi çok sevdiğimiz bir kardeşimiz Zihni beye teslim etti. Biliyorum ki o da bu kent için en güzel hizmetlere ve başarılara imza atacak. Bu yüzden gözüm hiç arkada değil.” Dedi.

Bundan sonra da Samsun’a hizmetkar olmaya devam edeceğinin belirten Yılmaz, “Veda turlarımız sadece belediye başkanlığı için. Bizler daima Samsun’dayız. Samsun için koşturmaya gece gündüz hizmete devam edeceğiz.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Yılmaz’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek; “Sayın Başkanım ile uzun yıllar beraber çalıştık. Özellikle 2014 yılında Büyükşehir Yasası ile ilçemiz için güzel çalışmalara birlikte imza attık. Sayın Başkanıma Havza’ya yapmış oldukları hizmetlerden ötürü şahsın ve Havzalılar adına teşekkür ederim.” Dedi.

Yılmaz ve İkiz ile beraberindekiler daha sonra Havza Kaymakamı Metin Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Havza Kaymakamı Yılmaz ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yılmaz’a ilçeye yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Yılmaz’a, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir eşlik ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber