Yılmaz: Üretirsek hepimiz kazanırız

Yılmaz: Üretirsek hepimiz kazanırız
13.09.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Üreten Türkiye yolunda tüm engellerin ortadan kaldırılması için büyük bir seferberlik ilan edildi. Atılan her adım ülkemiz, halkımız için. El ele vereceğiz her alanda üreten Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi, ekonomiye katkı sağlayan iş insanlarıyla buluştu.

Bafra ilçesindeki program Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Kaymakam Cevdet Ertürkmen’i makamında ziyaretle başladı. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Muharrem ayı nedeniyle Bafra Belediyesi’nin kentin çeşitli noktalarında dağıttığı üzeri Ay-Yıldız süslemeli aşureleri vatandaşlara ikram ettik. Halkla sohbet eden ve çeşitli esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yılmaz, Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Daha sonra Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Yılmaz, OSB Müdürü Recai Akçer’den bilgi aldı, iş insanlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Sanayi bölgesinin işleyişi, yatırımlar gibi bir çok konu hakkında istişarelerde bulunulurken toplantı ardından Japon firması United Genetics Türkiye Tohum Fide A.Ş.’nin Düz Fide Üretim Tesisi ile AR-GE İstasyonu gezildi. Yılmaz, sanayi bölgesindeki diğer firmaları da gezerek işlerinde başarılar diledi, yürüttükleri ticari faaliyetler hakkında bilgi aldı.

“KALKINMA İÇİN BİR ÇOK YATIRIM YAPILDI”

Bafra ilçesinin Samsun’un önemli ilçeleri arasında olduğunu ve bir çok yatırımcıyı çektiğini ifade eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, bölgenin gelişmesi, eksikliklerin giderilmesi için geçmişten günümüze çok önemli yatırımların yapıldığını anımsattı.

İlçeleri gezerek yerel yöneticiler, sivil toplum kuruluşları ile istişarelerde bulunup çalışmalarına katkı için çaba harcadıklarını ifade eden Yılmaz, iyi bir iletişim ve koordinasyonu ağının olduğunu, Samsun adına el ele vererek gelişimi yönünde yürütülen çalışmalara katkı sağlamaya çalışıldığını ifade etti.

“ÜRETEN TÜRKİYE YOLUNDA ENGEL OLMAMALI”

“Üretirsek Türkiye her zaman kazanır” diyen Yılmaz, “Yıllardır kentimizin üretime katkı sağlaması ve gelişimi için büyük çabalar harcandı. Bunun neticelerini de Allah’a şükür almaya başladık. Üretim olmayan, iktisadi kalkınmasını sağlayamayan şehirlerin, ülkelerin ekonomik gücünü oluşturması mümkün değil. Üretim iş demek, aş demek, kalkınma demek. Kentimizin çok büyük potansiyelleri var. Bunları artıya çevirmek için yatırımcıların bölgemize gelmesi, yeni işletmelerin açılması yönünde tüm imkanlar seferber ediliyor. Görüyoruz ki, Bafra sanayi bölgemizde de bir çok yeni işletme ticari faaliyetlerine başlıyor. Üreten Türkiye yolunda tüm engellerin ortadan kaldırılması için büyük bir seferberlik ilan edildi. Atılan her adım ülkemiz, halkımız için. El ele vereceğiz her alanda üreten Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bizlerde yerelde bu üretim seferberliğine katkı sağlayacağız.” diye konuştu.

Yılmaz, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in de katıldığı programı sanayi bölgesindeki incelemesinin ardından tamamladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber