Yılmaz: Türkiye için halkımızın güçlü desteğini bekliyoruz

Yılmaz: Türkiye için halkımızın güçlü desteğini bekliyoruz
30.03.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Türkiye’nin bekası için, daha güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı adaylarımıza gönülden güçlü destek bekliyoruz.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde Cumhur İttifakı adaylarına gönülden güçlü destek istedi.

Bafra, Canik, Atakum ve Çarşamba ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı adaylarının programlarına eşlik etti. Esnaf, sivil toplum kuruluş ziyaretleri ve halk buluşmaları gerçekleştiren Milletvekili Yılmaz, Atakum ilçe mitingine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ile birlikte katıldı. Seçimlere bir gün kala ise Canik ve Çarşamba ilçelerinde teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluştu.

Programlarında açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, artık vatandaşların sandık başına gitme vaktinin geldiğini, demokrasi şöleninin Pazar günü yaşanacağını söyledi.

‘HALKIMIZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR’

“Pazar günü yapacak seçim Türkiye için büyük önem arz etmektedir. ” diyen Yılmaz, “Türkiye’nin bekası için, daha güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı adaylarımıza gönülden güçlü destek bekliyoruz.  Samsun’umuz için birlik ve beraberliğimiz için ‘Tevazu Samimiyet ve Gayret’ ile Gönül belediyeciliğine giden bu yolda halkımızın desteğiyle ‘Durmak Yok Yola Devam’ mı hep birlikte diyeceğiz.” dedi.

Büyükşehirde Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir’in ve 17 ilçe başkan adayının Samsun’u geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için var güçleriyle  çalışacağını belirten Yılmaz, sandıktan Cumhur İttifakı’na çıkacak güçlü desteğin tüm şer odakların kirli planını bozacağına dikkat çekti. Yılmaz, Pazar günü vatandaşların en doğru kararı vereceğine inandığını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber