Yılmaz: Tek düşüncemiz halkımızın en iyi hizmeti almasıdır

Yılmaz: Tek düşüncemiz halkımızın en iyi hizmeti almasıdır
14.06.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Ankara Koordinatörü Yusuf Ziya Yılmaz, “Alınan tüm kararlar, verilen tüm hizmetler ülkemize, şehirlerimize, halkımıza en iyisini sunmak içindir.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Ankara Koordinatörü Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı öncesi AK Parti Grubu değerlendirme ve istişare toplantısına katıldı.

Altındağ ilçesi tarihi Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde gerçekleşen toplantıya ilçe belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis üyeleri katıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Mümin Altunışık, gündem maddeleri hakkında bilgi verdi, meclis üyeleriyle istişareler de bulunuldu.

Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili ve Ankara Koordinatörü Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti kadrolarında vatana, halka en iyi hizmeti sunmak için cansiperane hizmet yarışının yerelden genele koordineli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

“Alınan tüm kararlar, verilen tüm hizmetler ülkemize, şehirlerimize, halkımıza en iyisini sunmak içindir.” diyen Yılmaz, “Yerel yönetimler halkımızın yansıyan yüzüdür. Onların talepleri, ihtiyaçları bizim için öncelikli. Şehirleri geleceğe hazırlamak, sorunları gidermek, daha yaşanılabilir kentler oluşturmak için büyük çaba harcıyoruz. Özellikle halkımızla olan ilişkilerimizin çok daha güçlendirilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın yetki verdiği temsilcilerin büyük sorumluluk taşıdığının bilinciyle hareket etmek hepimizin görevi. Halkımıza en iyi hizmeti sunma, kentlerimizi geleceğe hazırlama noktasında gönül belediyeciliği parolasından hiç bir taviz vermeden çok çalışacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.