Yılmaz: Samsunspor için seferber olalım

Yılmaz: Samsunspor için seferber olalım
26.03.2019
A+
A-

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, final niteliği taşıyan Yılport Samsunspor ve Keçiörengücü maçının, Eryaman Stadı’nda oynanması için seferberlik çağrısında bulundu.

2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Yılport Samsunspor, 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Sezonun en önemli maçlarında biri olan karşılaşmanın Eryaman Stadı’nda oynanması için çağrıda bulanan ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz,  Samsun basınına ve taraftarlara çağrıda bulunarak “Şehir olarak tek yumruk olma zamanı” dedi.

ERYAMAN STADI’NDA OYNAYALIM
Yılport Samsunspor’un bu maçı mutlaka alması gerektiğini belirten Yılmaz, “Keçiörengücü’nü yenip, lig liderliğini elimize geçirmeliyiz. Bu zorlu maç için basın, taraftar ve tüm siyasi organlarımızı harekete geçirip lobi oluşturmalıyız. Önümüzdeki hafta içi çarşamba günü Samsun, Ankara’ya akacak. Ama bize yine çok az yer verecekler. Böyle önemli bir spor karşılaşmasının, Ankara’ya yakışır bir statta oynanması gerekmektedir. Eryaman Stadı, modern ve seyir keyfi yüksek olacak bir stattır. Samsunspor Kulübü, taraftarı, siyasetçisi herkes seferber olup bu önemli karşılaşmanın Eryaman Stadı’na alınmasını sağlamalıyız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber